Data Group aloittaa Tehden Oy:n jälleenmyyjänä


Tehden Oy ja Data Group Finland Oy solmivat 29.11.2016 jälleenmyyntisopimuksen, jonka myötä Data Group aloittaa alkuvuodesta 2017 Tehden-ohjelmistojen jälleenmyynnin valtakunnallisesti.

Data Group on suomalainen itsenäisten ict-kauppiaiden muodostama tietotekniikan erikoisketju, johon kuuluu 58 jäsenliikettä. Jäsenliikkeiden tavoitteena on tarjota asiakkaille aidosti lisäarvoa tuottavia palveluja.

Sopimus on merkittävä noin 20 henkilöä työllistävälle turkulaiselle Tehden Oy:lle. Myyntijohtaja Matti Pajula on pyrkinyt aktiivisesti rakentamaan koko Suomen kattavaa jälleenmyyntiverkostoa tavoitteena, että asiakkaan on halutessaan mahdollista saada henkilökohtaista palvelua myös paikallisesti. Sopimuksen jälkeen Tehdenin jälleenmyyjäverkosto kattaa koko Suomen, aina Maarianhaminasta Kuusamoon asti.

- Tehden-ohjelmisto toimii pilvipalveluna, joten sen käyttöönotto sujuu muitta mutkitta myös ilman myyjän ja asiakkaan tapaamista, mutta useasti ihminen haluaa kuitenkin asioida ihmisen kanssa kasvotusten. Siihen tarpeeseen haluamme vastata jälleenmyyjiemme avulla. Olemme iloisia saadessamme Data Groupin jälleenmyyjäksemme. Ketjuun kuuluvien jäsenliikkeiden myötä Tehdenin saatavuus paranee merkittävästi Suomessa. Yhteistyö on hedelmällinen kaikille osapuolille, iloitsee Pajula.

- Yhteistyö Tehdenin kanssa täydentää laadukkaalla tavalla palveluvalikoimaamme sekä tukee tavoitettamme tarjota asiakkaillemme kaikki keskeiset tuotteet ja palvelut yhdeltä ovelta, kertoo Data Group Finlandin toimitusjohtaja Timo Vilenius.


Lisätietoa:

Matti Pajula
Myyntijohtaja
Tehden Oy
040 558 0915
matti.pajula@tehden.com

Timo Vilenius
Toimitusjohtaja
Data Group Finland Oy
050 576 6767
timo.vilenius@datagroup.fi

Matti Pajula, Tehden Oy ja Timo Vilenius, Data Group Finland Oy


Data Group on suomalainen vuonna 1992 perustettu valtakunnallisesti toimiva itsenäisten ict-kauppiaiden muodostama luotettava, osaava ja ammattitaitoinen tietotekniikan erikoisketju. Asiakaslähtöisyys on Data Group
-toiminnan perusta. Ketjuun kuuluvien jäsenliikkeiden tavoitteena on tarjota asiakkaille aidosti lisäarvoa tuottavia palveluja. Data Group -liikkeitä on kaikkiaan 58 kappaletta ja niissä työskentelee yli 350 it-alan ammattilaista. Jäsenliikkeiden yhteinen liikevaihto on 71 miljoonaa euroa. Vahvuutemme ja osaamisemme perustuvat jatkuvaan kouluttautumiseen sekä koko ketjun ja siihen kuuluvien liikkeiden tietotaidon ja tekemisen hyödyntämiseen.

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.