Hyppää mukaan ohjelmistokehityksen kärkeen

Hyppää ohjelmistokehityksen kärkeen

Teemme pilvipalveluna toimivaa Tehden-toiminnanohjausjärjestelmää, jota käyttää sekä pienet yritykset että suuret ketjuliikkeet.

Vahvan kasvun johdosta haluamme tiimiimme sinut, joka hallitset nykyajan web-tekniikat. Tehtävässäsi pääset kehittymään alan huipuksi ja ratkaisemaan mielenkiintoisia ongelmia käyttäen viimeisimpiä tekniikoita.

Tarjoamme yrityksille business-kriittistä ohjelmistoa sisältäen mm. kassajärjestelmän, ajanvarausjärjestelmän sekä osto- ja myyntitilausjärjestelmän. Yrityksen kassajärjestelmän pitää olla aina käytettävissä ja nykyajan toiveina on voida käyttää kassaohjelmaa myös kännykällä. Osaamisen ja mielenkiintosi mukaan voit tehdä meillä töitä Full stack-, Front end- tai Back end-haasteiden parissa. Meiltä löytyy mielenkiintoisia tehtäviä muun muassa näiden aiheiden parissa:
 

Frontend

  • Responsiiviset web-käyttöliittymät
  • Angular 2.0-framework
  • Nettiselaimessa toimiva offline-toiminnallisuus

Backend

  • Optimoidut nopeat tietokantakyselyt
  • PostgreSQL-tietokanta
  • Oman rajapinnan kehitys ja integraatio-projektit ulkoisiin palveluihin

Infra

  • Hajautettu ja skaalautuva palvelinrakenne käyttäen useaa palvelinsalia

 
Tällä hetkellä käytämme mm. seuraavia ohjelmointitekniikoita:

HTML5, CSS, JavaScript, PHP, jQuery, Backbone, Angular 2.0, PostgreSQL, Python

   
Meillä on noin 20 hengen työyhteisö Turun Pitkämäessä. Toimiston vierestä löytyy kauppa, huoltoasema, lounasravintoloita ja kaksi pokestoppia. Tarjoamme sinulle tarvitsemasi työkalut, joustavat työajat sekä rennon työskentelyilmapiirin.

Työ on vakituinen. Palkka sopimuksen mukaan. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Haemme kahta työntekijää kunnes paikat ovat täytetty. Toimi nopeasti! (Edit: haku-aika on päättynyt)

 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen: rekrytointi@tehden.com

 
Kysy tarvittaessa lisätietoja:

Henkilöstöpäällikkö, Kimmo Kemppainen
044 0691 983
kimmo.kemppainen@tehden.com

 
Tehden Oy on vahvassa kasvussa oleva uuden ajan ohjelmistotalo, jonka tuote on pilvipalveluna tarjottava toiminnanohjausjärjestelmä kaupan ja hyvinvoinnin alan yrityksille. Tehdenin skaalautuvia tuotteita käyttää jo lähes 600 yritystä Suomessa, joukossa niin pieniä kuin isojakin yrityksiä. Lähivuosien tavoitteemme on lanseerata ainutlaatuinen Tehden-tuoteperhe myös kansainvälisille markkinoille.

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.