Louneasta Tehdenin jälleenmyyjä

Louneasta Tehdenin jälleenmyyjä | Tehden yhteistyökumppanit

  
Olemme aloittaneet yhteistyön Lounea Oy:n kanssa, joka tukee alueensa yritysten kilpailukykyä panostamalla liiketoiminnan lehittämiseen digitalisaation keinoin.  Lounea palvelee paikallisesti Forssan, Liedon, Lohjan, Loimaan, Salon ja Sastamalan seuduilla, ja tarjoaa nyt asiakkailleen myös Tehdenin pilvipalvelutuotteita.

Yhteistyön ansiosta, asiakas voi keskittää yrityksen tietopalvelut paikallisesti palvelevaan Louneaan, joka tukee palveluiden käytössä sekä vastaa kokonaisuuden toiminnasta.

- Tehden-järjestelmät ovat hyvä lisäys tuotetarjontaamme. Yhteistyön ansiosta voimme palvella asiakkaitamme entistä laajemmin ja ottaa vielä paremmin huomioon erilaiset asiakastarpeet. Tarjoamme järjestelmän lisäksi myös laitteet, yhteydet sekä tuen, kertoo Lounean kehityspäällikkö Mikko Komi.
 

Tehdenin saatavuus paranee alueellisesti

Tehdenin jälleenmyyntiverkosto on kasvanyt kaiken kaikkiaan jo yhdeksään jälleenmyyjään. Joukossa on sekä alueellisesti että valtakunnallisesti toimivia yrityksiä. Tavoitteena on rakentaa koko Suomen kattava Tehden-asiantuntijoiden joukko.

- Pilvipalvelun käyttöönotto sujuu näppärästi ilman myyjän ja asiakkaan tapaamistakin, mutta haluamme mahdollistaa asiakkaalle parhaan henkilökohtaisen palvelun myös paikallisesti, kertoo Tehdenin myyntijohtaja Matti Pajula.

Pajula myös vinkkaa, että erityisesti pääkaupunkiseudun suunnalla olisi vielä tarvetta jälleenmyyjille.
 

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.