Miten sujui suurtapahtuman yhteistyökumppanuus?

Video: Jukolan viesti YouTube-kanava.


Saimme kunnian toimia tänä vuonna yhdessä Poplatek Oy:n kanssa Jukolan viestin yhteistyökumppanina toimittaen suurtapahtumaan kahdellekymmenelleneljälle kassapisteelle kassajärjestelmän ja maksupäätteet.

Perinteinen suunnistuskilpailu järjestettiin 17.-18.6. Joensuun upeissa maisemissa. Joensuu-Jukolaan osallistui yhteensä 16 500 kilpailijaa, 20 000 katsojaa ja 1 400 talkoolaista. Kilpailunjohtaja Arja Makkonen kuvailee tapahtumaa unohtumattomaksi elämykseksi ja kiittää kaikkia itsenäisyyden juhlavuonna Joensuu-Jukolaan osallistuneita.

Joensuu-Jukolan kahdessakymmenessäneljässä kassapisteessä toimi Tehdenin kassajärjestelmä yhdistettynä Poplatekin maksupäätteeseen. Kassojen kautta myytiin infon, kahvilan, grillin, ravintolan ja Jukola-kaupan tuotteita. Jotta kassajonot suurtapahtumassa saatiin liikkumaan ripeästi, kassajärjestelmään määritettiin jokaiselle toiminta-alueelle omat välilehdet, joista löytyivät kyseisessä toimipisteessä myytävät tuotteet. Kahvilasta sai virvokkeet ja ravintolasta ruoka-annokset vain nappia painamalla.

Tehdenin kassajärjestelmän ja Poplatekin maksupäätteen yhdistelmä toimi erityisen hyvin vilkkaassa tapahtumassa. Kassajärjestelmää varten kassapisteille tarvittiin vain kannettavat tietokoneet ja nettiyhteys. Kassajärjestelmän ja maksupäätteen integraation avulla summa kulkeutui kassasta suoraan maksupäätteeseen, joten näppäilyvirheitä ei kiireessäkään päässyt syntymään. Maksupäätteestä tulostui sekä kortti- että käteismaksuissa kassakuitti, joten erillistä kuittikonetta ei tarvittu.

Kuitteja Joensuu-Jukolan Tehden+Poplatek -kassapisteissä muodostui noin 30 000 kappaletta. Kiireisimpinä hetkinä myyntitapahtumia oli jopa 2 000 kappaletta tunnissa, joten vauhtia riitti!

Ensi vuonna voit kokea Jukolan taian Lahdessa 16.-17.6.


Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.