Avoinna24.fi uudistuu

Avoinna24.fi

Houkuttelevampi ja helpompi Avoinna24.fi

Avoinna24.fi-sivulla vierailee 120 000 kävijää kuukausittain. Haluamme tarjota kävijöille houkuttelevan ja helpon tavan tehdä ajanvarauksia, ja asiakkaillemme entistä paremman paikan tarjota palveluja. Avoinna24.fi tuleekin kokemaan täydellisen muodonmuutoksen ja sinä pääset vaikuttamaan lopputulokseen!

Avoinna24.fi etusivu tulee toimimaan uudistuksen jälkeen suoraan hakusivuna, jossa yrityshaun lisäksi kävijä voi tehdä yhä laajempia palveluhakuja. Haku-toimintoa on tarkoitus laajentaa siten, että kävijä voi esimerkiksi etsiä tiettynä päivänä valitsemastaan kaupungista vapaita hiustenleikkuuaikoja.
 

Peruutusjat myyntiin

Laajennettuun haku-toimintoon viime hetken ajat

Otamme käyttöön ominaisuuden, jonka avulla voit ilmoittaa viime hetken aikoja palveluun ja myydä ne joko normaaliin tai alennettuun hintaan. Palautteenne huomioiden voimme tarvittaessa rajoittaa alennusten käyttöä, jotta hintataso eri aloilla ei vääristy.
 

Osallistu uudistukseen

Mitä uudistuksia sinä haluaisit?

Kehitystyö aloitetaan keräämällä ideoita ja ajatuksia. Tulemme lähettämään Avoinna24.fi-sivua käyttäville asiakkaillemme syksyllä kyselyn, mutta otamme jo nyt mielellämme ideoita vastaan!
 

Voit laittaa viestiä ja palautetta osoitteeseen: markkinointi@tehden.com

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.