Full Stack Developers

Haku on päättynyt ja tehtävät täytetty. Kiitos kiinnostuksestasi!


Haemme rentoon tiimiimme kahta (2) Full Stack Developeria kehittämään pilvipalveluna toimivaa Tehden-toiminnanohjausjärjestelmää.

Tehden on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaamme ovat mm. kaupan, liikunnan ja palvelualan yrityksiä. Suurin asiakkaamme on yksi Suomen menestyneimmistä kaupan alan toimijoista, Broman Group -konserni, johon kuuluu tunnettuja ketjuja kuten Motonet ja AD VaraosaMaailma.

Web-selaimella toimiva Tehden-toiminnanohjausjärjestelmä on markkinoiden edelläkävijä. Nykyaikaisilla responsiivisilla web-ohjelmointitekniikoilla Tehden viedään nyt täysin uudelle tasolle käytettävyydessä eri laitteilla. Samalla Tehdenin API rakennetaan uusiksi palvelemaan entistä paremmin koko ajan kasvavaa joukkoa kumppaneitamme, jotka haluavat integroida omia järjestelmiään osaksi Tehdenin ERP:iä.

Haluamme tiimiimme sinut, joka hallitset nykyajan web-tekniikat. Kehitämme alan parhaisiin kuuluvaa toiminnanohjausjärjestelmää, joten pääset tehtävässäsi kehittymään alan huipuksi. Meiltä löytyy sinulle mielenkiintoisia haasteita, joita pääset ratkomaan uusimmilla tekniikoilla :

 • Sovelluskehykset: Vue, Laravel, Angular, React Native
 • Ohjelmointikielet: TypeScript, JavaScript, CSS, HTML5, PHP, Python, Node.js
 • Tietokanta: PostgreSQL
 • Automaattitestaus: Jest, Codeception, Jasmine
 • Versionhallinta: Git

Vanhempiakin tekniikoita meiltä vielä löytyy, jos muistat vielä näitä: jQuery, Backbone, CodeIgniter.

Kaikkia tässä lueteltuja tekniikoita sinun ei toki tarvitse hallita, vaan riittää että osaat joitakin ja haluat oppia uusia.

Miksi Tehdenille?

 • Joustavat työajat, mahdollisuus tehdä etänä
 • Saat valita työskentelyvälineet itse
 • Kehittyvä ja kasvava yritys, jossa mahdollisuus vaikuttaa asioihin
 • Yhdessätekemistä ilman pönöttämistä
 • Rennot työkaverit ja työporukan tuki
 • Rauhallinen toimisto - ei isoa avokonttoria, kehittäjät noin 4 henkilön huoneissa
 • Vakituinen työ. Palkka sopimuksen mukaan. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta

Meitä tehdeniläisiä on noin 30 henkeä. Löydät kuvamme täältä ja pääset klikkaamaan itsesi myös LinkedIn- ja Twitter-profiileihimme. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Pitkämäessä, Tietotaitotalossa. Toimiston vierestä liikekeskuksesta löytyy kauppa, lounasravintoloita ja muita palveluita.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos tahdot tulla tutustumaan meihin tai kaipaat vielä lisätietoja, ota yhteyttä Teemuun (teemu.juntunen@tehden.com tai puh. 040-482 8223).

Jos koet että tämä on sinun paikkasi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen rekrytointi@tehden.com. Mukaan voit laittaa esimerkiksi cv:n tai linkin LinkedIn-profiiliisi.

PS. Töitä olisi kaverille kans, joten vinkkaa vierustoverille ja ota hänet mukaan. Ja jos timanttinen projektipäällikkö on tutkassa, hänellekin olisi hommia!

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.