Projektipäällikkö

Haku on päättynyt ja tehtävä täytetty. Kiitos kiinnostuksestasi!


Oletko projektiammattilainen, jolla on taskussa vahvat referenssit kaupan alan IT-järjestelmien käyttöönottoprojektien läpiviennistä? Etsimme juuri sinua vastaamaan asiakkaamme, Broman Group -konsernin Tehden-järjestelmäkokonaisuudesta.

Tehden on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaamme ovat mm. kaupan, liikunnan ja palvelualan yrityksiä. Suurin asiakkaamme on Broman Group -konserni, johon kuuluu tunnettuja ketjuja kuten Motonet ja AD VaraosaMaailma.

Tiimimme kaipaa nyt ohjelmistokäyttöönottoprojektien osaajaa, jolla on hyvä ymmärrys kaupan alan ketjun liiketoiminnasta. Sovit erinomaisesti Tehdenin tiimiin, jos työotteessasi korostuu joustavuus, ratkaisukeskeisyys, sekä vahvat viestintätaidot. Suuret ja haastavatkin kokonaisuudet pysyvät hyvin näpeissäsi projektipäällikkönä. Olet tottunut toimimaan yhteistyössä asiakkaiden ja teknisten asiantuntijoiden kanssa ja kokoamaan tietoa monesta lähteestä. Projektimaailman muuttuvat tilanteet sekä vauhdikkaat käänteet ovat sinulle mieluisia haasteita, ja huolehdit hyvästä asiakassuhteesta projektin jokaisessa vaiheessa.

Keskeinen osa tehtävääsi on ymmärtää asiakkaamme Broman Groupin liiketoimintaprosesseja, jotka liittyvät esimerkiksi varaston hallintaan, osto- ja myyntitilauksiin ja taloushallintoon. Osaat miettiä erilaisia ratkaisumalleja, joilla asiakkaan prosessit saadaan toteutettua toivotusti Tehdenissä. Kuvaat asiakkaan tarpeet selkeästi Tehdenin kehitystiimille, joka tämän perusteella ratkoo teknisen toteutuksen. Tuet asiakasta myös kaikkein haastavimpien ohjelmiston käyttöön liittyvien ongelmatilanteiden ratkaisussa, sekä koulutat tarpeen tullen asiakkaan henkilöstöä uusien ominaisuuksien käyttöönottoon.

Olet osa Tehdenin asiakkuuksista vastaavaa tiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä kehitystiimimme kanssa. Tämän lisäksi tärkeä sidosryhmäsi on Broman Groupin projektitiimi, jonka kanssa yhdessä kehitätte projektia eteenpäin. Projektipäällikön tehtävä sisältää satunnaisia matkapäiviä, mutta suurin osa yhteydenpidosta asiakkaan kanssa sujuu Tehdenin toimistolta tai kotitoimistoltasi käsin.

Työtehtävät:

 • Broman Groupin käyttöönottoprojektien suunnittelu ja läpivienti yhdessä Broman Groupin projektitiimin kanssa
 • Broman Groupin kehitystarpeiden, ratkaisumallien ja aikataulujen viestiminen sekä Tehdenin kehitystiimin että asiakkaan suuntaan
 • 2. asteen tuki puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteydellä Broman Groupin käyttötuelle
 • Käyttöönottokoulutukset etäyhteydellä ja satunnaisesti asiakkaan tiloissa
 • Projektitoiminnan kehittäminen yhdessä asiakkaan kanssa

Miksi Tehdenille?

 • Kehittyvä ja kasvava yritys
 • Yhdessätekemistä ilman pönöttämistä
 • Rennot työkaverit ja työporukan tuki
 • Mahdollisuus oman työn ja yhteisten työtapojen kehittämiseen
 • Joustavat työajat, mahdollisuus etätyöhön
 • Vakituinen työ. Palkka sopimuksen mukaan. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta.

Meitä tehdeniläisiä on noin 30 henkeä. Löydät kuvamme täältä ja pääset klikkaamaan itsesi myös LinkedIn- ja Twitter-profiileihimme. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Pitkämäessä, Tietotaitotalossa. Toimiston vierestä liikekeskuksesta löytyy kauppa, lounasravintoloita ja muita palveluita.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa saat lisätietoja Kehitysjohtaja Teemu Juntuselta
(teemu.juntunen@tehden.com tai puh. 040-482 8223).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv viimeistään 8.9.2019 osoitteeseen: rekrytointi@tehden.com

PS. Haemme myös kehitystiimiimme Full Stack Developereita. Vinkkaa paikasta ja tuo ohjelmistokehityksen kahvipöytäkaverisi meille mukanasi!

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.