Tehden aloittaa laajan yhteistyön tilitoimistojen kanssa

Kumppanuudesta lisähyötyä asiakkaille sekä tilitoimistoille


Tehden Oy aloittaa yhteistyön tilitoimistojen kanssa pystyäkseen tarjoamaan yhä parempaa kokonaispalvelua kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmää käyttäville asiakkaille. Kumppanuus tuo merkittävää hyötyä Tehdenin asiakkaille ja mahdollistaa tilitoimiston palveluiden tehokkaan hyödyntämisen osana yhteistä kokonaisuutta.


Tehdenin aloittama yhteistyö tilitoimistojen kanssa mahdollistaa tehokkaan kokonaisratkaisun tarjoamisen asiakasyritysten perustarpeisiin, toiminnanohjauksesta taloushallintoon. Ratkaisu poistaa turhia välivaiheita kaupankäynnin ja taloushallinnon väliltä tehden prosessista suoraviivaisempaa sekä kustannustehokkaampaa.


- Taloushallinnon voi hoitaa fiksusti yhdistämällä kirjanpitäjän ja tilitoimiston järjestelmät yrityksen kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmään. Näin kaikki tilitoimiston palvelut ovat tehokkaasti tavoitettavissa ja taloushallinnon voi ulkoistaa kokonaan tai osittain - kaikki on mahdollista silloin kun tiedot ovat yhteisessä järjestelmäkokonaisuudessa, kertoo tilitoimistokumppanuuksista Tehdenillä vastaava Jussi Alare.


Tilitoimistokumppanuuden kautta ostoreskontra, kirjanpito sekä myyntireskontran hoito ovat osana yrityksen kokonaisjärjestelmää. Tieto ei ole hajallaan eri järjestelmissä ja kirjanpitäjän työ ei kulu ensin tiedon etsimiseen ja sen jälkeen käsityönä tehtävään tietojen tallentamiseen. Yrittäjän ei myöskään itse tarvitse painia taloushallinnon kanssa, vaan koko henkilökunta voi keskittyä yrityksen ydinbisnekseen.


Tilitoimisto pystyy yhteistyön myötä täydentämään palvelutarjontaansa. Kirjanpidon lisäksi tilitoimisto voi hoitaa yrityksen reskontria, palkanlaskentaa sekä toimia kokonaisvaltaisena talouden asiantuntijana.


- Tarjoamme kumppanuuden myötä ilmaista myyntiapua tilitoimistoille. Kartoitamme asiakkaan tarpeet, esittelemme ohjelmiston sekä teemme ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen yhdessä tilitoimiston kanssa. Tarjoamme myös tilitoimistoille koulutuksen Tehden-järjestelmän käyttöön ja tuen yhteisten asiakkuuksien hoitamiseen. Tilitoimistokumppaniksemme on helppo ryhtyä, sillä jo yhden yhteisen asiakkaan jälkeen kokonaisuus on helposti monistettavissa muille asiakkuuksille, kuvailee Alare.


Lue lisää tilitoimistokumppanuuden hyödyistä sekä asiakkaan että tilitoimiston näkökulmasta!


Lisätiedot:
Jussi Alare
040 734 4173
jussi.alare@tehden.com


Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.