Tehden Oy etsii jälleenmyyjiä pääkaupunkiseudulta

Tehden Oy etsii jälleenmyyjiä pääkaupunkiseudulta

                                                                             

                                          

Tehden Oy on voimakkaasti kasvava turkulainen ohjelmistoalan yritys. Päätuotteemme on Tehden-yritysohjelmisto, joka tarjotaan pilvipalveluna.

Tehden-ohjelmisto on ollut myynnissä kolme vuotta ja sitä käyttää jo lähes 600 kaupan ja hyvinvointialan yritystä Suomessa. Ohjelmistoon kuuluu kassaohjelma, laskutus, nettiajanvaraus, asiakashallinta, tuote- ja varastonhallinta, myyntireskontra sekä osto- ja myyntitilausjärjestelmä. Ominaisuuksista voidaan valita yritykselle sopiva kokonaisuus.

Tehden-ohjelmisto toimii pilvipalveluna, eli sitä käytetään selaimen kautta tietokoneella tai tabletilla. Nettiajanvaraus toimii myös älypuhelimella.

Ohjelmistosta maksetaan kuukausimaksua, johon vaikuttaa mm. kassapisteiden ja käyttäjien määrä yrityksessä, sekä valitut ominaisuudet.

Tehden Oy on Teemu Juntusen ja Heli Nykäsen vuonna 2007 perustama perheyritys, joka on kasvanut nopeasti ja työllistää nyt 20 henkeä Turussa. 

Kahdenkymmenen hengen yrityksessä asiakaspalveluun ja ohjelmiston laatuun pystytään panostamaan erinomaisesti. Asiakastukemme auttaa ohjelmiston käytössä ma-pe klo 9-16 ja tekninen tuki päivystää joka päivä klo 7-21.

Asiakastyytyväisyyskyselyssämme 100 % vastanneista yrittäjistä piti Tehdenin asiakaspalvelun nopeutta ja laatua hyvänä. (Asiakastyytyväisyyskysely 2015).
 

Kysynnän kovan kasvun vuoksi haluamme nyt laajentaa jakelukanaviamme pääkaupunkiseudulla uusien jälleenmyyjien ja kumppanien avulla.


Kerron mielelläni lisää mahdollisuuksista, mitä meillä olisi tarjota!
 

Matti Pajula

Yhteistyöterveisin,

Matti Pajula
Myyntijohtaja matti.pajula@tehden.com
040 558 0915

Twitter @PajulaMatti LinkedIn Matti Pajula

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.