Ohjelmistotalo Tehden mukana DNA:n uudessa Pouta-palvelussa

Pilvipalveluihin erikoistuneen ohjelmistotalo Tehdenin tuotteet ovat saatavilla DNA:n uudesta verkkopohjaisten työkalujen vertailupalvelusta.

 
Suomalainen tietoliikennekonserni DNA Oy on lanseeranut uuden DNA Pouta–palvelun. Palvelun tarkoitus on säästää yrittäjän aikaa verkkopohjaisten työvälineiden valinnassa ja käyttöönotossa. Työvälineitä ovat esimerkiksi pilvipalveluna toimivat ajanvaraukseen, kassapisteisiin ja laskutukseen liittyvät ohjelmat. DNA Pouta-palvelun erityisominaisuus on sen sisältämät pilvipalveluvertailut, joissa on vertailtu markkinoiden käytetyimpiä verkkotyökaluja.

Turkulainen ohjelmistotalo Tehden on mukana DNA Pouta-palvelussa. Tehdenin pilvipalveluohjelmistoista ”Tehden Kassa & Varaus”, ”Tehden Kassa”, ja ”Tehden Ajanvaraus” –tuotteet ovat saatavilla DNA Pouta-palvelun kautta.

”Olemme iloisia voidessamme olla mukana Pouta-palvelussa. Palvelun kautta asiakas voi helposti vertailla pilvipalvelutuotteita ja halutessaan ottaa yhteyttä DNA:n asiantuntijaan, joka puolueettomasti auttaa yrittäjää valitsemaan tarpeisiinsa sopivimman ohjelmiston. Kuten Pouta-palvelun, myös Tehdenin tavoitteena on säästää yrittäjän aikaa ja tehostaa liiketoimintaa”, sanoo liiketoimintajohtaja Heli Nykänen ohjelmistotalo Tehdeniltä.

Tehden-pilvipalvelu on nopea, edullinen ja helppo tapa käyttää ohjelmistoja. Pilvipalvelun tiedot säilytetään turvallisesti Suomessa ja varmuuskopioidaan päivittäin. Pilvipalvelu on heti asiakkaan käytössä ilman asentamista ja aloitusmaksua.

”Tehden-pilvipalvelu lanseerattiin vuonna 2013 ja nyt sitä käyttää jo lähes 500 yrittäjää. Tehden palvelee niin yhden hengen yrityksiä kuin suurempia myymäläketjuja sekä oppilaitoksia”, kertoo toimitusjohtaja Teemu Juntunen.

Tehden – edelläkävijänä pilveen

Tehden Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen uuden ajan ohjelmistotalo, joka tarjoaa liiketoimintaa tehostavia yritysohjelmistoja pilvipalveluna. Tehden-pilvipalvelu syntyi turkulaisen yrittäjäpariskunnan Heli Nykäsen ja Teemu Juntusen halusta kehittää työkalu, joka aidosti auttaa yrittäjiä jokapäiväisessä työssä. Tehden työllistää parhaillaan noin 20 henkilöä Turussa, ja ohjelmistot suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa. Tehden palvelee yritysohjelmistoillaan useita toimialoja kaupan ja kauneuden alalta aina liikunnan ja terveyden alalle. Eri aloille suunnatut ratkaisut sisältävät toimialan erityispiirteet huomioivia oivalluksia.

Tehdenin missio on olla pilvipalveluiden edelläkävijä ja tehostaa yrittäjien liiketoimintaa.

Pilvipalveluohjelmiston lisäksi Tehden valmistaa ohjelmistoja mittatilauksena, ja on muun muassa suunnitellut sekä valmistanut Motonet-ketjun toiminnanohjausjärjestelmän.
 

Lisätietoja:

Liiketoimintajohtaja Heli Nykänen
040 550 4255
heli.nykanen@tehden.com
www.tehden.com


DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2014 oli 833,5 miljoonaa euroa ja liikevoitto 29,4 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,5 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.