Tehden muuttaa uusiin toimitiloihin

Tehdenin kehitysjohtaja Teemu Juntunen muuttopuuhissa vuonna 2015.Tehdenin toimisto Turussa muuttaa perjantaina 1.12.2017. Pyydämme asiakkaita varautumaan mahdolliseen ruuhkaan asiakaspalvelussamme ja siirtämään ei-kiireellisten asioiden hoitamisen ensi viikkoon.


Toimintamme kasvaessa olemme jälleen saaneet palkata uusia Tehdeniläisiä porukkaamme. Seurauksena rekrytoinneista nykyinen toimitilamme Turun Pitkämäessä sijaitsevassa Tietotaitotalossa on jäänyt meille pieneksi.

Ratkaisu positiiviseen ongelmaan löytyi paria kerrosta ylempää. Muutamme perjantaina 1.12.2017 isompiin toimitiloihin Tietotaitotalossa. Osoite ja puhelinnumero säilyvät ennallaan.


Asiakaspalvelu palvelee muuttopäivänä


Asiakaspalvelu pyrkii palvelemaan perjantaina 1.12.2017 normaalisti.

Toivomme kuitenkin muuttopäivänä kärsivällisyyttä, mikäli asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan puhelimeen tai sähköpostiin välittömästi. Jos asia ei ole kiireellinen, pyydämme siirtämään yhteydenoton ensi viikolle.

Jos asia on kiireellinen, etkä tavoita meitä puhelimitse, lähetä sähköposti osoitteeseen tuki@tehden.com. Kirjoita sähköpostin otsikkoon Kiireellinen, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


Kiitos yhteistyöstä!


Käyntiosoitteemme 1.12.2017 alkaen on:

Tehden Oy
Pitkämäenkatu 11 A (4 krs.)
20250 Turku


Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.