Tehden panostaa tulevaisuuden osaajien koulutukseen

Tehden tukee MAOL ry:n syyskoulutuspäiviäNuorten innostus tekniikan alaan sytytetään koulussa. Tukemalla MAOL ry:n syyskoulutuspäiviä olemme mukana kehittämässä matemaattisten aineiden opetusta. Syyspäivät järjestetään Turun yliopiston Educariumissa 6.-7.10.2017.

MAOL ry (matemaattisten aineiden opettajien yhdistys) järjestää vuosittain jäsenilleen koulutuspäivän. Syyspäivien tarkoituksena on tuoda kentällä oleville opettajille opettamiseen liittyvien eri osa-alueiden koulutusta. Syyspäivillä on tarjolla asiantuntijaluentoja, opetuksen työpajoja ja näytteilleasettajien työpajoja. Lisäksi yksi syyspäivien tärkeä tehtävä on yhdistää Suomen matemaattisten aineiden opettajien yhteenkuuluvuutta.

- Turun syyspäivien teemana on ”Tuo tullessas – vie mennessäs”. Tarkoituksena on saada opettajat jakamaan yhä vapaammin omia opetuskokeilujaan ja -käytänteitään, kertoo MAOL syyspäivien projektipäällikkö Kalle Vähä-Heikkilä.

- Tämän vuoden erikoisuus on Suomi100 satelliittia avaruusrekan paikalla olo. Avaruusrekka tarjoilee tietoutta muun muassa avaruusteollisuudesta ja avaruuden tutkimisesta. Lisäksi rekan puhdastiloissa voi itse päästä valmistamaan satelliittia, joka lähetetään avaruuteen rekan kiertueen loputtua, kuvailee Vähä-Heikkilä.

Avaruusrekkaan voi tutustua kaikki halukkaat. Rekka sijaitseen Turun yliopiston Educariumilla ja on siellä koko syyspäivien 6.-7.10. ajan.

Tehden tukee mielellään matemaattisten aineiden opettajien sekä tulevaisuuden osaajien koulutusta. Matemaattiset aineet näyttelevät myös suurta osaa Tehdenin yrittäjäpariskunnalle.

- Suvussamme lähes kaikki ovat opiskelleet matematiikkaa, isoisäni on kirjoittanut matematiikan oppikirjoja ja olen itsekin opettanut luonnontieteitä. Ja ollaanhan me Teemun kanssa tavattukin fysiikan ja matematiikan opinnoissa Turun yliopistolla aikoinaan, naurahtaa Tehdenin toimitusjohtaja Heli Nykänen.


MAOL on matemaattisten aineiden opettajien yhdysside. Se toimii matemaattis-luonnontieteellisen kulttuurin puolestapuhujana ja opetuksen kehittäjänä suomalaisessa yhteiskunnassa. Syyskoulutuspäivät ovat yhdistyksen suurin vuosittainen tapahtuma matemaattisten aineiden opettajien ammattitaidon kehittämiseksi.


Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.