Liikunta-alan yritysten asiakasvastaava ja ohjelmistokouluttaja

Tehden rekrytoi | Asiakasvastaava & Ohjelmistokouluttaja

Haemme rentoon asiakaspalvelutiimiimme asiakasvastaavaa, joka kouluttaa ja tukee liikunta-alan asiakkaitamme Tehden-ohjelmiston käytössä. Lisäksi asiakasvastaava vie ohjelmiston käyttöönotot maaliin varmalla otteella.

Tehden on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaamme ovat mm. kaupan, liikunnan ja kauneuden alan yrityksiä.

Etsimme nyt tiimiimme vahvistukseksi sinua, asiakaspalvelun ammattilainen, joka haluat omistautua liikunta-alan asiakkaidemme palveluun. Sinulla on työkokemusta asiakastyöstä it-alalla, ja haastavatkin kokonaisuudet pysyvät näpeissäsi. Olet tottunut toimimaan yhteistyössä asiakkaiden ja teknisten asiantuntijoiden kanssa, ja huolehdit hyvästä asiakassuhteesta asiakkuuden kaikissa vaiheissa. Osana liikunta-alan toimialatiimiämme kehität liikunta-alan asiakkaiden asiakaskokemusta ja tehostat toimintatapojamme.

Sovit hyvin tiimiimme, jos sinulla on joustavuutta toimia vaihtelevissa tilanteissa ja suhtaudut haasteisiin ratkaisukeskeisesti. Analyyttisen ajattelutapasi ansiosta osaat tarjota asiakkaalle sopivimmat vaihtoehdot hyödyntää järjestelmää liiketoiminnassaan. Arvostamme kokemusta liikunta-alan tai kaupan alan yritysten toiminnasta. Eduksi on myös ymmärrys taloushallinnosta ja järjestelmäintegraatioista sekä englannin kielen taito.

Työtehtävät:

 • Liikunta-alan asiakkaiden konsultointi ja käytön tuki puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteydellä
 • Tehden-järjestelmän yleinen asiakastuki ja koulutukset omalla asiakaspalveluvuorolla
 • Liikunta-alan yritysten käyttöönottokoulutukset etäyhteydellä ja satunnaisesti asiakkaan tiloissa
 • Isompien liikunta-alan yritysten käyttöönottoprojektien suunnittelu ja läpivienti
 • Liikunta-alan asiakaskokemuksen kehittäminen

Täällä voit tutustua joihinkin liikunta alan asiakkaisiimme. Työ sisältää satunnaisesti matkustamista, suurin osa yhteydenpidosta asiakkaan kanssa sujuu Tehdenin toimistolta käsin.

Miksi Tehdenille?

 • Kehittyvä ja kasvava ohjelmistotalo
 • Yhdessätekemistä ilman pönöttämistä
 • Rennot työkaverit ja työporukan tuki
 • Mahdollisuus oman työn ja yhteisten työtapojen kehittämiseen
 • Joustavat työajat, mahdollisuus etäpäiviin
 • Vakituinen työ. Palkka sopimuksen mukaan. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta.

Meitä tehdeniläisiä on noin 25 henkilöä. Löydät kuvamme täältä ja pääset klikkaamaan itsesi myös LinkedIn- ja Twitter-profiileihimme. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Pitkämäessä, Tietotaitotalossa. Toimiston vierestä liikekeskuksesta löytyy kauppa, lounasravintoloita ja muita palveluja.


Työssä voit aloittaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv 10.4.2019 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@tehden.com


Kysy tarvittaessa lisätietoja:

Asiakaspalvelupäällikkö Tanja Uotila

tanja.uotila@tehden.com

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.