Projektipäällikkö asiakkaidemme ohjelmistokäyttöönottoihin

Tehden rekrytoi | Projektipäällikkö

Haemme rentoon asiakaspalvelutiimiimme projektien vetäjää ja kouluttajaa, joka vie kaupan alan asiakasyritystemme Tehden-järjestelmien käyttöönotot maaliin varmalla otteella.

Tehden on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaamme ovat mm. kaupan, liikunnan ja kauneuden alan yrityksiä.

Etsimme nyt tiimiimme vahvistukseksi sinua, ohjelmistokäyttöönottojen osaaja, joka haluat näyttää projektinhallinnan taitosi asiakkaidemme parhaaksi. Sinulla on työkokemusta asiakastyöstä ja projektien vetämisestä it-alalla, ja haastavatkin kokonaisuudet pysyvät näpeissäsi. Olet tottunut toimimaan yhteistyössä asiakkaiden ja teknisten asiantuntijoiden kanssa ja kokoamaan tietoa monesta lähteestä. Hyppäät rohkeasti uusiinkin tilanteisiin ja huolehdit hyvästä asiakassuhteesta projektin jokaisessa vaiheessa.

Sovit hyvin tiimiimme, jos sinulla on joustavuutta toimia vaihtelevissa tilanteissa ja suhtaudut haasteisiin ratkaisukeskeisesti. Analyyttisen ajattelutapasi ansiosta osaat tarjota asiakkaalle sopivimmat vaihtoehdot hyödyntää järjestelmää liiketoiminnassaan. Arvostamme kokemusta kaupan alan yritysten toiminnasta. Eduksi on myös ymmärrys taloushallinnosta ja järjestelmäintegraatioista sekä englannin ja ruotsin kielen taito.

Päätehtäväsi on auttaa erikokoisia kaupan alan yrityksiä onnistumaan Tehden-järjestelmän käyttöönotossa. Tärkeä osa työtäsi on myös nykyisten asiakkaidemme koulutus ja konsultointi Tehden-järjestelmän kaupan alan ominaisuuksien asiantuntijana. Täällä voit tutustua joihinkin kaupan alan asiakkaisiimme. Työ sisältää satunnaisesti matkustamista, suurin osa yhteydenpidosta asiakkaan kanssa sujuu Tehdenin toimistolta käsin. Työhösi kuuluu myös projektikäytäntöjen kehittämistä yhteistyössä tiimin kanssa.

Työtehtävät:

  • Käyttöönottoprojektien suunnittelu ja läpivienti kaupan alan yrityksille
  • Käyttöönottokoulutukset etäyhteydellä ja satunnaisesti asiakkaan tiloissa
  • Kaupan alan asiakkaiden konsultointi ja käytön tuki puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteydellä
  • Oman työn ja projektitoiminnan kehittäminen

Miksi Tehdenille?

  • Kehittyvä ja kasvava yritys
  • Yhdessätekemistä ilman pönöttämistä
  • Rennot työkaverit ja työporukan tuki
  • Mahdollisuus oman työn ja yhteisten työtapojen kehittämiseen
  • Joustavat työajat, mahdollisuus etäpäiviin
  • Vakituinen työ. Palkka sopimuksen mukaan. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta.

Meitä tehdeniläisiä on noin 25 henkilöä. Löydät kuvamme täältä ja pääset klikkaamaan itsesi myös LinkedIn- ja Twitter-profiileihimme. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Pitkämäessä, Tietotaitotalossa. Toimiston vierestä liikekeskuksesta löytyy kauppa, lounasravintoloita ja muita palveluita.

Työssä voit aloittaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv 18.11.2018 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@tehden.com


Kysy tarvittaessa lisätietoja:

Asiakaspalvelupäällikkö Tanja Uotila

tanja.uotila@tehden.com

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.