Tehden-ohjelmiston käyttöohjeiden kirjoittaja

Tehden rektytoi | Ohjeiden kirjoittaja

Etsimme sujuvaa suomen kielen taitajaa vastaamaan Tehden-ohjelmiston käyttöohjeista. Työ on osa-aikainen, ja työtä voi tehdä suurimmaksi osaksi etänä.

Tehden on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä, jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaamme ovat mm. kaupan, liikunnan ja kauneuden alan yrityksiä.

Sinulla on osaamista it-alalta joko opinnoista tai työkokemuksesta, ja olet kiinnostunut oppimaan Tehden-ohjelmiston ominaisuudet perinpohjin. Sinulla on näkemystä käyttäjän näkökulmasta, ja osaat muotoilla ohjelmiston käyttöohjeet helppotajuisiksi ilman teknistä jargonia. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta myös tekemään yhteistyötä ohjelmistokehityksen ja asiakaspalvelun kanssa, jotta saat ohjeiden kirjoittamiseen tarvittavaa laajempaa ymmärrystä Tehden-ohjelmistosta ja asiakkaista.

On tärkeää, että pystyt ymmärtämään yritysasiakkaiden käyttötavat ja uusien ominaisuuksien yhteydet ohjelmistokokonaisuuteen, jotta ohje on käytännönläheisesti asiakkaita palveleva. Järjestelmän toiminnan sisäistämistä helpottaa, jos sinulla on opintojen tai työkokemuksen kautta osaamista liiketoiminnasta, esimerkiksi taloushallinnosta, varastonhallinnasta tai kassatoiminnoista.

Työtehtävät:

  • Tehden-ohjelmiston käyttöohjeiden kirjoittaminen ja ylläpito. Tietoa ominaisuuksista saat kehityksen dokumentoinnista, itse tutustumalla ohjelmistoon, sekä keskustelemalla käyttötavoista muiden tehdeniläisten kanssa.
  • Lyhyiden tiedotteiden kirjoittaminen uusista ominaisuuksista. Tiedotteet julkaistaan Tehden-ohjelman etusivulla asiakkaille näkyvinä uutisina.
  • Asiakkaille kuukausittain lähetettävän uutiskirjeen sisällön kirjoittaminen: tiedotus uusista ominaisuuksista, vanhojen ominaisuuksien esille nostaminen. Markkinointihenkinen asenne on eduksi uutiskirjeen kirjoittamisessa.
  • Mahdollisuus osallistua Tehdenin asiakasviestinnän kehittämiseen

Miksi Tehdenille?

  • Kehittyvä ja kasvava yritys
  • Mielenkiintoinen, laaja järjestelmä tuotteena
  • Yhdessätekemistä ilman pönöttämistä
  • Rennot työkaverit ja työporukan tuki
  • Mahdollisuus oman työn ja yhteisten työtapojen kehittämiseen
  • Joustavat työajat, tässä työtehtävässä mahdollisuus tehdä suurin osa työstä etänä

Tehdenillä sinulla on 25 työkaveria. Löydät kuvamme täältä ja pääset klikkaamaan itsesi myös LinkedIn- ja Twitter-profiileihimme. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Pitkämäessä, Tietotaitotalossa. Toimiston vierestä Manhattan-liikekeskuksesta löytyy kauppa, lounasravintoloita ja muita palveluita.

Työsuhde on osa-aikainen, työaika-arvio on noin 10 h/vko. Työtä voi tehdä hyvin etänä, mutta myös käynnit toimistolla ovat tarpeen mm. infotilaisuuksiiin osallistumista varten. Työ on tuntipalkkainen, palkka sopimuksen mukaan. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja cv 9.12.2018 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@tehden.com

Kysy tarvittaessa lisätietoja: Asiakaspalvelupäällikkö Tanja Uotila tanja.uotila@tehden.com

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.