Tietokanta-asiantuntija / DBA

Tehden rektytoi / DBAEtsimme nyt kokenutta tietokantaosaajaa. Haluamme sinusta tietokantamme pääsuunnittelijan ja -ylläpitäjän. Työtehtävissäsi pääset näyttämään kykysi tietokantojen mallintamisessa ja tehokkaassa käytössä.


Olet jo useita vuosia nähnyt muiden huonoja ratkaisuja ja olet valmis näyttämään taitosi tässä haastavassa tehtävässä. Oli sitten kyse tehottomista SQL-kyselyistä, puuttuvista indekseistä tai väärin mallinnetuista tietorakenteista, niin sinulla on kokemus ja tieto, joilla löydät kulloiseenkin ongelmaan parhaan ratkaisun.


Edellytämme myös ohjelmointikokemusta, jonka ei tarvitse kuitenkaan olla käyttämästämme PHP-kielestä tai web-ympäristöistä. Tiedämme, että on olemassa muitakin kieliä ja ohjelmointiympäristöjä kuin valitsemamme. Mikäli kuitenkin nämä ovat tuttuja asioita sinulle, saat tietenkin vielä nopeammin kiinni tulevista tehtävistäsi.


Älä huoli, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta pääylläpitäjän hommista. Riittää, että olet osallistunut vastaavien asioiden suunnitteluun ja ratkaisuun aiemmissa tehtävissäsi. Kuitenkin palosi on nykyään kohti tietokantoja ja erityisesti SQL-kielen tuomia haasteita ja ratkaisuja, jolloin tämä on seuraava looginen tehtävä urallasi. Tätäkin paikkaa tarjoamme nyt sinulle, koska haluamme tarjota uusia ura-askeleita nykyiselle pääylläpitäjällemme. Meillä siis pääset kehittymään ja saat vaikuttaa työnkuvaasi todella paljon.


Meitä tehdeniläisiä on nyt noin 25 henkeä. Löydät kuvamme täältä ja pääset klikkaamaan itsesi myös LinkedIn- ja Twitter-profiileihimme. Olemme kasvava ja kehittyvä yritys, jolla on aidosti hyvä ja tarpeellinen tuote. Meillä toimistolla on rento ilmapiiri ja kivat työkaverit. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Pitkämäessä, Tietotaitotalossa. Liukuva työaika ja etätyömahdollisuus tuovat myös joustavuutta työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Lähetä hakemuksesi sekä cv palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2018 mennessä osoitteeseen: rekrytointi(@)tehden.com.

Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään 1.1.2019


Jos haluat lisätietoja työtehtävästä ja Tehdenistä työpaikkana, voit olla yhteydessä:

Emil Hietola

emil.hietola(@)tehden.com

puh. 041 506 6943Kuvalähde: Kevin Ku / Unplash

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.