Tehdenin saatavuus paranee PK-seudulla - uusi jälleenmyyjä aloittaa toiminnan

Endata Oy aloittaa Tehdenin jälleenmyyjänä | Tehden yhteistyökumppanit

Endata Oy:n yrittäjä Jussi Alare ja Tehden Oy:n myyntijohtaja Matti Pajula.
 

Rakennamme Tehdenillä laadukasta koko Suomen kattavaa jälleenmyyntiverkostoa. Pilvipalveluna toimivia ohjelmistoja on mahdollista kokeilla sekä ostaa verkon kautta, mutta usein asiakkaat kaipaavat henkilökohtaista kasvotusten tapahtuvaa konsultaatiota. Jälleenmyyntiverkostomme koostuu yhdeksästä yrityksestä, joista viimeisin tulokas on pääkaupunkiseudun asiakkaita palveleva Endata Oy.
 

Endata Oy on tuore elokuussa 2016 perustettu yritys, joka keskittyy konsultoivalla ja asiakaslähtöisellä otteella kehittämään asiakkaiden liiketoimintaa ohjelmistojen avulla. Endatan yrittäjä Jussi Alare ei olisi vielä 10 vuotta sitten uskonut tekevänsä myyntityötä, mutta oltuaan vuosia mukana ohjelmistobisneksessä, mieli muuttui.

- Yritysten toiminnan kehittämisessä ohjelmistojen avulla on itselleni jotain niin kiehtovaa haastetta ja monipuolisuutta, että uskon vaikuttavani alalla vielä pitkään, kertoo Alare.

Alare on toiminut aikaisemmin luokanopettajana sekä erityisopettajana. Kokemusta löytyy myös musiikkialan yrittäjänä toimimisesta ja viimeisimpinä muun muassa tilitoimistojen toiminnanohjausjärjestelmää myyvän Suomen Ohjelmistopalvelu.fi Oy:n asiakkuuspäällikön pestistä.

Ohjelmistobisneksen perusajatuksena on helpottaa asiakkaan työtä, mutta haasteitakin on.

- Ohjelmistojen myynnissä haasteita tuo ihmiselle luontaisen muutosvastarinnan murtaminen sekä se, että asiakas omaksuu järjestelmän, ymmärtää sen tuomat hyödyt sekä alkaa aivan oikeasti hyödyntämään sitä jokapäiväisessä työssään, kertoo Alare.

Tehdeniin Alare törmäsi edellisessä työpaikassaan ja ohjelmisto teki vaikutuksen jo silloin. Tehdenin avulla pystyy monella toimialalla keskittämään paljon oleellisia toimintoja samaan järjestelmään, jolloin toimintaan saadaan nopeutta, jäljitettävyyttä sekä tehoa. Ohjelma on myös riittävän helppokäyttöinen runsaista ominaisuuksista huolimatta.

- Asiakaslähtöinen, avoin ja fiksu tapa toimia sekä tuottaa palveluita, heijastuu Tehdenistä. Nykypäivän tuotteen pitää olla hyvä, asiakaspalvelun erinomainen ja hinnan kohdillaan. Tehdenissä nämä kaikki ominaisuudet kohtaavat, summaa Alare.

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.