Tervetuloa Tehdeniläiseksi Henri

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Henri | Tehden työntekijät


 

Tehdeniläisten joukko on kasvanut viimeaikaisten rekrytointien myötä neljällä uudella osaajalla. Olemme saaneet vahvistusta sekä ohjelmointi- että asiakaspalvelutiimeihimme: ensimmäisenä esittelyvuorossa lyhyen haastattelun muodossa ohjelmistosuunnittelija Henri Kauppinen!

 

Kerro hieman itsestäsi.

Olen tällainen melko kotikutoinen nörtti. Kiinnostuksen aiheet pyörii ohjelmistonkehityksen ympärillä, erityisesti siinä miten ja millaisilla valinnoilla voi vaikuttaa kehitystyön joustavuuteen ja riskien minimointiin. Kokemus on nimittäin opettanut että ohjelmistonkehityksessä ainut asia mikä on varmaa, on se että asiat muuttuu jatkuvasti, ja siinä muutoksessa pitäisi jotenkin pystyä selviytymään. :)

Vapaa-ajalla aika menee koiran kanssa touhutessa ja kämpän kunnostamisessa (puutalossa tuntuu tuota pikku fiksailtavaa riittävän koko ajan).
 

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Olen ollut pitkään Örumilla vaikuttamassa järjestelmien ja ohjelmistojen kehityshankkeissa, erityisesti toiminnanohjauksen ja siihen liittyvien järjestelmien parissa, sekä Suomessa että Virossa. Tuolla ollessani olen toiminut melko monenlaisissa rooleissa, sillä osa palveluista tuotettiin omin voimin, ja osa taas teetettiin kumppaneilla.
 

Miten sinusta tuli Tehdeniläinen?

Joulun alla huomasin avoimen haun ja koska sekä itse tuote että yritys kuulosti niin mielenkiintoiselta, otin välittömästi yhteyttä. Kun aikaisemmissa tehtävissä olen ollut enemmän palveluiden ostajan roolissa ja kehittänyt paljon työn ostamiseen ja kumppaninohjaukseen liittyviä prosesseja, niin siirtyminen palveluntuottamisen puolelle tuntui hyvin luontevalta seuraavalta askeleelta.
 

Mitä työsi ohjelmistosuunnittelijana pitää sisällään?

Pääpaino on tällä hetkellä kehitystiimin mentoroinnissa testausvetoiseen kehitystyöhön, sekä testausautomaation kehittäminen. Putkessa on myös kehitystyöhön liittyvien prosessien päivittäminen joustavammiksi.
 

Minkälaisia onnistumisia työpäiviisi on kuulunut?

On ollut mahtava huomata millaisella asenteella tiimi on täällä omaksumassa uusia menetelmiä.
 

Mitä aiot tehdä isona?

Pitkällä tähtäimellä jonkinmuotoinen yrittäjyys voisi kiinnostaa, mahdollisesti jonkin oman tuotteen kehittäminen.
 

Jos olisit työyhteisössä jokin mauste, mikä olisit?

Varmaan sipuli, eli kuoriessa joka kerroksella itkettää vähän enemmän :) No, sipuli ei kai virallisesti ole mauste, joten rosmariini, koska se on hauskan näköinen ja sitä kasvaa meidän pihalla.
 

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.