Tervetuloa Tehdeniläiseksi Janne

Ohjelmistosuunnittelija Janne Vihermaa

 
Toimistomme työpisteet täyttyvät hyvää vauhtia uusista osaajista. Olemme saaneet kevään aikana huipputekijöitä sekä ohjelmointi- että asiakaspalvelutiimeihimme. Esittelimme aikaisemmin Henrin sekä Villen, ja nyt on ohjelmistosuunnittelija Janne Vihermaan vuoro.

ps. haemme parhaillaan ohjelmistokehitykseen ohjelmointiosaajaa sekä -harjoittelijaa!

  

Kerro Janne hieman itsestäsi.

Olen alkujaan Porilainen, tällä hetkellä Lietolainen. Kotona kaksi pientä lasta ja yksi vaimo huolehtii ettei vapaa-ajalla ole pulaa tekemisestä.
 

Mitä olet tehnyt ennen Tehdeniä?

Pilvipalveluja koodatessa on kulunut viitisen vuotta. Kolme ja puoli vuotta vierähti Onecapital Oy:n laskutus- ja perintäohjelman parissa, ja sitä ennen puolitoista vuotta firmassa nimeltä IP Networks, jossa oli ominaisuuksiltaan osittain Tehdenin kaltainen palvelu.
 

Miten sinusta tuli Tehdeniläinen?

Tehden oli minulle nimenä jo entuudestaan tuttu, joten se pisti silmään LinkedInin lähettämistä työpaikkailmoituksista, joita en yleensä edes lue. Sillä kertaa satuin kuitenkin vilkuilemaan listan läpi. Vanhassakaan työssä ei ollut valittamista, mutta pitkän jahkailun jälkeen päätin hakea uusien haasteiden ja isomman ohjelmointiporukan pariin - eikä ole tarvinnut katua.
 

Mitä työsi ohjelmistosuunnittelijana pitää sisällään?

Tehden-ohjelmiston koodausta, uusien ominaisuuksien toteutusta ja bugien korjausta.
 

Minkälaisia onnistumisia ja haasteita työpäiviisi on kuulunut?

Haasteina on ollut uusien tekniikoiden opetteleminen, sekä laajan Tehden-ohjelmiston rakenteelliset seikat, joista pitää päästä kärryille. Onnistumisia kokee, kun oppii miten uudet jutut toimii ja saa niillä hommat tehtyä.
 

Mitä aiot tehdä isona?

Aion tehdä kännykkäpelin ja tienata miljoonan.
 

Jos olisit työyhteisössä jokin mauste, mikä olisit?

Paprikajauhe. Luotettava yleismauste, ei kovin räiskyvä, enkä ole ihan varma maistuuko se yhtään miltään, mutta ei yksikään ruoka ole vielä pilalle mennyt vaikka sitä tulee aina kaadettua joka paikkaan.
 

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.