Turun Yrittäjänainen 2016 johtaa uuden ajan ohjelmistotaloa

Heli Nykänen ja Teemu Juntunen, Tehdenin yrittäjäpariskunta


Turun Yrittäjänaiset ry. on valinnut Turun Yrittäjänaiseksi 2016 Heli Nykäsen. Heli Nykänen johtaa Tehden Oy:tä, joka on kasvanut muutamassa vuodessa start-upista ohjelmistotaloksi. Tehden Oy:n liikevaihto vuodelle 2016 tulee olemaan noin 1,5 miljoonaa ja asiakkaina on yli 600 yritystä.

- Olen erittäin onnellinen tästä huomionosoituksesta, ja kiitän Turun yrittäjänaisia valinnastani. Yrittäjien väliset verkostot ovat aina olleet minulle tärkeitä, kertoo toimitusjohtaja Heli Nykänen.

Heli Nykänen perusti Tehden Oy:n yhdessä miehensä Teemu Juntusen kanssa. Tehden sai alkunsa yrittäjäpariskunnan halusta helpottaa kaupan, liikunnan ja kauneuden alan yrittäjien jokapäiväistä työtä kokoamalla kaikki yrityksen toiminnot yhteen järjestelmään. Toimitusjohtaja Heli Nykänen kertoo lähtökohdan olleen alusta asti helppokäyttöisen toiminnanohjausjärjestelmän tarjoaminen pilvipalveluna. Palvelu sopii kaikenkokoisille yrityksille ja joustaa yrityksen muutosten sekä kasvun mukana.

Tehden-tuoteperhe sisältää mm. kassajärjestelmän, tuote- ja varastonhallinnan, asiakashallinnan, laskutuksen ja osto- ja myyntitilausjärjestelmän, sekä kulunvalvonnan liikuntakeskuksille. Näistä asiakas voi joustavasti valita käyttöönsä tarvitsemansa ohjelmat. Ohjelmistot toimivat pilvipalveluna internetin kautta, joten asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia asennuksista eikä päivityksistä.

Yrittäjäkumppanina toimii aviomies Teemu Juntunen, jolla on pitkä tausta toiminnanohjausjärjestelmien suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta. Teemu vastaa tuotekehityksestä Helin keskittyessä liiketoiminnan johtamiseen. Pariskunnan tiimipeli toimii työn lisäksi myös kotona, jossa arkea vauhdittaa kaksi lasta.


Lisätiedot:

Heli Nykänen, toimitusjohtaja
040 550 4255
heli.nykanen@tehden.com
www.tehden.com

Tehden Oy
Pitkämäenkatu 11 A
20250 Turku

Heli Nykäsen yrittäjätarina Tehden Oy:n blogissa:
https://www.tehden.com/blogi/mita-yhteista-yrittajalla-ja-polkupyorailijalla

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.