Uusia tuulia liikunta-alalle

Tehdenin liikuntatiimi esittäytyy

12.10.2017


Uusia tuulia liikunta-alalle | Tehden liikuntatiimi esittäytyyOlemme perustaneet Tehdenillä oman liikuntatiimin, jonka tehtävänä on palvella liikunta-alan asiakkaitamme yhä paremmin! Tiimi on koottu parhaista liikunta-alan osaajistamme:


Ohjelmistoexpertti Marja tarjoaa koulutusta, vetää käyttöönottoprojekteja ja neuvoo järjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Jos Marja olisi joku Frendit-hahmo, hän olisi Monica: kilpailuhenkinen siivousintoilija, joka huolehtii kaikesta ja kaikista.

Marjan lajit: juoksu ja kehonpainotreeni


Kehitysguru Atso vastaa Tehdenillä liikunta-alan liiketoiminnasta sekä alan erityistarpeiden kehityksestä ja priorisoinnista. Atso tuntee Tehdenin liikunta-alan järjestelmän läpikotaisin ja kehittää sitä jatkuvasti paremmaksi.

Atson lajit: lumilautailu ja painonnosto


Palveleva myyjä Mikko on todellinen ongelmanratkaisija ja asiakkaidemme apu järjestelmähankinnoissa. Huumorintajuiseen Mikkoon voit olla yhteydessä esimerkiksi silloin, jos haluat laajentaa Tehden-järjestelmääsi tai tilata uusia laitteita.

Mikon laji: kuntosali


Tekninen velho Sami auttaa asiakkaitamme kulunvalvonnan, asiakaspäätteiden ja muiden teknisten asioiden kanssa. Sami surffailee sujuvasti sekä asiakaspalvelussa että ohjelmistokehityksessä.

Samin lajit: lumilautailu ja skeittaus


Muita ajankohtaisia asioita


Tilimyynti
Uusi tuotetyyppi, jonka avulla asiakas voi käyttää liikuntaetujaan tulevien laskujen etukäteismaksuun. Liikuntaetuja ovat esim. Smartum setelit. Tilimyynti on pilotointivaiheessa ja tulossa kaikkien saataville pian!

Netvisor-integraatio
Tehden-Netvisor -integraation avulla asiakas saa sähköisesti siirrettyä kirjanpitoaineiston Tehdenistä Netvisoriin. Integraatio on pilotointivaiheessa.

Kulkuavaimien tilaaminen
Tarkista kulkuavaimien määrä ja tilaa tarvittaessa ajoissa täydennystä ennen vuoden vaihteen ruuhkia! Vältä ruuhka ja pitkät toimitusajat tilaamalla kulkulätkät jo nyt: tuki@tehden.com

Henkilöportti
Meiltä on nyt mahdollista tilata henkilöportti! Kysy lisää ja pyydä tarjous Mikko Aholta: 040 558 3410 // mikko.aho@tehden.com


Henkilöportti | Tehden laitteetOta yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.