Marja-Liisa Korsimo-Niemi, HaNi-Halli Oy: “Voin kyllä hyvin suositella Tehdeniä muille liikunta-alan yrityksille”

11.10.2018 | Päivi Harju

Kuvat: heidicharlottaGraphics

HaNi-Halli Oy | kokemuksia Tehdenistä

HaNi-Halli Oy on 7,5 vuotta sitten Mynämäelle perustettu perheyritys. Yrityksellä on kaksi toimipistettä, Mynämäen keskustassa sijaitseva HaNi-Halli sekä entisen Mynämäen liikuntahallin tiloissa toimiva Sporttihalli.

HaNi-Halli tunnetaan ehkä parhaiten täysimittaisesta salibandykentästään, jota käyttää noin 100 asiakasta joka ilta. Muita lajeja kuten lentopalloa, sulkapalloa ja tennistä, pääsee harrastamaan elokuussa 2018 uudistettuna avatussa Sporttihallissa. Lisäksi HaNi-Hallissa ja Sporttihallissa on myös molemmissa kuntosalit sekä tilat ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Liikuntapalvelujen ohella HaNi-Halli huolehtii myös muista kuntalaisille tärkeistä toiminnoista kuten esimerkiksi postipalveluista.

Yhdessä kasvaen

HaNi-Halli päätyi Tehdenin asiakkaaksi keväällä 2015 edellisen palveluntarjoajan ratkaisun jäätyä ominaisuuksiltaan liian suppeaksi. HaNi-Hallilla on käytössään Tehden Liikunta ohjelmistopaketti, joka sisältää kassajärjestelmän lisäksi myös ajanvarauksen ja kulunvalvonnan. Lisäosia, kuten laskutus, on otettu käyttöön sitä mukaa kun niitä on tarvittu.


“Meidän kokemuksemme työskentelystä Tehdenin järjestelmän sekä tehdeniläisten kanssa on erittäin positiivinen”, kertoo HaNi-Hallin toimitusjohtaja Marja-Liisa Korsimo-Niemi.


“Kunhan alkuun pääsee, niin Tehdenin järjestelmä on varsin helppokäyttöinen ja looginen. Toimintavarmuus on myös erittäin hyvä”, Korsimo-Niemi jatkaa.


HaNi-Halli Oy | kokemuksia Tehdenistä


“Oikeastaan ainoa “moite” minkä keksin on, että järjestelmä voi olla jo liiankin monipuolinen. Kun eteen tulee jokin harvemmin tehtävä asia, kuten vaikkapa uuden palveluntarjoajan lisääminen, ei välttämättä ihan heti muistu mieleen, miten tämä tehdään”, Korsimo-Niemi kertoo ja jatkaa, “Näissäkin tilanteissa apu on kuitenkin löytynyt nopeasti Tehdenin asiakaspalvelun kautta.”

Vikapäivystys erittäin hyvä lisä

Tehdenin asiakaspalvelu sekä proaktiivinen ote saavat muutenkin erityiskiitosta. Vikapäivystys ilta-aikaan on Korsimo-Niemen kokemuksen mukaan ollut erittäin hyvä lisä ja palvelu kaikkinensa ystävällistä ja auttavaista. Myös etätuki TeamViewer yhteyden kautta on toiminut hyvin.


“Voin kyllä hyvin suositella Tehdeniä muille liikunta-alan yrityksille”, Korsimo-Niemi toteaa lopuksi.

Miksi Tehden?

  • Monipuolinen, helppokäyttöinen ja looginen järjestelmä
  • Toimintavarmuus hyvä
  • Erittäin hyvä asiakastukiTestaa ja arvioi itse!

Voit kokeilla Tehdeniä ilmaiseksi kuukauden ajan.

Kokeilu ei sido sinua mihinkään eikä jatku automaattisesti maksullisena tilauksena.
Asiantuntijamme huolehtivat siitä että pääset hyvään alkuun ja saat kokeilusta kaiken mahdollisen irti.

Hanki ilmaiset koetunnukset nyt ja aloita käyttö vaikka heti!


Aloita kokeilu tästä»


Saatat olla kiinnostunut myös tästä - Katso video!


Joni Jaakkola, Optimal Performance: "Asiakaskokemukseni on varaukseton 5/5"

Optimal Performance on liikunta-alan yritys, joka tarjoaa muun muassa valmennuspalveluja. Yrityksen voimaharjoittelusali on Helsingissä, ja siellä on käytössä Tehden Oy:n kassajärjestelmä.

Katso kokemuksia.fi:n toteuttama video, jolla Joni Jaakkola kertoo omasta kokemuksestaan ja siitä kuinka Tehden on heille soveltunut.


Tietoa kirjoittajasta

Päivi Harju | Tehden Oy

Päivi Harju

Markkinointipäällikkö
040 724 4962

LinkedIn Päivi HarjuTwitter @harjupaivi


Ladataan keskustelua

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.