Joni Jaakkola, Optimal Performance: "Asiakaskokemukseni on varaukseton 5/5."

23.04.2018 #
Optimal Performance on liikunta-alan yritys, jonka Helsingissä sijaitsevalle voimaharjoittelusalille Tehden Oy on toimittanut muun muassa kassajärjestelmän.

Tehden Oy on valtakunnallisesti toimiva yritys, joka tarjoaa asiakkailleen liiketoimintaa tehostavia yritysohjelmistoja. Optimal Performancelle Tehden toimittaa muun muassa kassajärjestelmän. Tehdenin tarjoama avaimet käteen –palvelu ilahdutti kuntosaliyrittäjää, koska se helpotti suuren työmäärän keskellä kuntosalia perustettaessa.

Optimal Performance on liikunta-alan yritys, joka tarjoaa muun muassa valmennuspalveluja. Yrityksen voimaharjoittelusali on Helsingissä, ja siellä on käytössä Tehden Oy:n kassajärjestelmä. Tehdeniin päädyttiin muun muassa sen edullisuuden vuoksi.

– Kun aloitimme toimintamme alkuvuodesta 2015, kävin oikeastaan läpi kaikki mahdolliset systeemit, joilla kaikki laskutus ja kuluvalvontakin saadaan hoidettua, kuntosaliyrittäjä ja voimaharjoitteluvalmentaja Joni Jaakkola kertoo.

Kaikki tarpeellinen toimii

– Tehden hoitaa kaiken tarvittavan. En oikeastaan halua maksaa mistään ylimääräisestä. Haluan vain, että kaikki tarpeellinen toimii ja siinä kaikki, Jaakkola toteaa.

Tehden toimittaa Optimal Performancelle kassajärjestelmän lisäksi maksupäätteen ja laskutusjärjestelmän. Kuntosalin jäseneksi pääsee maksamalla jäsenmaksun perinteisesti tiskillä, minkä jälkeen laskutus tapahtuu Tehdenin toteuttamalla toistuvalla laskutuksella automaattisesti. Asiakasyritystä järjestelmä ei juuri työllistä.

– Oma menestykseni tulee kaikesta muusta kuin kassajärjestelmän kanssa painimisesta. Kaikki aika, jonka joutuisi itse käyttämään sen kanssa säätämiseen, olisi pois valmennustyöstä ja palvelunkehityksestä, Jaakkola selventää.

Joni Jaakkola, Optimal Performance | kokemuksia Tehden Oy liikunta-alan järjestelmästä

Hyvällä tavalla näkymätöntä toimintaa

Jaakkola on tyytyväinen siihen, että Tehden toimii hoitaen kaiken tarvittavan ikään kuin huomaamattomasti. Hänen mukaansa on sitä parempi, mitä vähemmän kassajärjestelmän olemassaoloa edes huomaa.

– Se on ollut loistavaa, että Tehden on tavallaan tehnyt itsensä todella näkymättömäksi sillä, että se toimii. Oma asiakaskokemukseni Tehdenistä on varaukseton 5/5, Jaakkola vakuuttaa.

Joni Jaakkola, Optimal Performance | kokemuksia Tehden Oy: kuntosalin kulunvalvonta, laskutus ja kassajärjestelmä

Asiakastarinan on toteuttanut puolueettomasti Suomen Asiakaskokemukset Oy.Saatat olla kiinnostunut myös näistä:Kokeile Tehdeniä ilmaiseksi

Kokeile Tehdeniä ilmaiseksi

Tehden Liikunta sopii sekä pienelle että suurelle yritykselle.

Aloita ilmainen 30 päivän testijakso ja kokeile, miten liikunnan alan toiminnanohjausjärjestelmä ja kulunvalvonta helpottavat yrityksesi toimintaa.

Tilaa testitunnukset

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.