Leluliike Casagrande yhdistää myymälän ja verkkokaupan

23.10.2018 / Päivi Harju

Kuvat: SFHS Industries


Leluliike Casagrande | kokemuksia Tehdenistä

Suomen vanhin lelukauppa, vuonna 1912 perustettu Leluliike Casagrande on palvellut Turussa samassa osoitteessa Linnankadulla vuodesta 1929. Leikkimielisiä lapsia ja aikuisia jo yli 100 vuotta ilahduttanut liike toimii nyt neljännen polven Casagranden johdolla ja viideskin sukupolvi on jo mukana perheyrityksen toiminnassa.

Leluliike Casagranden menestyksen perusta on aina ollut hyvä valikoima sekä erinomainen palvelu. Jos etsittyä lelua ei löydy liikkeestä, henkilökunta tekee kaikkensa löytääkseen sen asiakkaalle. Juuri avatun verkkokaupan välityksellä lelukaupan tuotteet ovat nyt myös entistä suuremman asiakaskunnan saavutettavissa.

Perinteitä kunnioittaen katse kohti tulevaa

Leluliike Casagrande on ollut Tehdenin asiakas kesäkuusta 2018 lähtien. Suunnitelmat verkkokaupan avaamisesta olivat nostaneet esiin myös kysymyksen varastonhallinnan järjestämisestä ja tähän etsittiin ratkaisua. Koska ajatuksena oli, että liike ja verkkokauppa tulevat käyttämään samaa varastoa oli tärkeää, että myös tiedot myynneistä ja esim. tuotesaldot ovat samassa järjestelmässä.

“Tuttavan suositus, mahdollisuus kassajärjestelmän integroimiseen MyCashflow verkkokauppa-alustaan sekä googletuksen perusteella Tehdenin myynnistä löytynyt entuudestaan tuttu henkilö, käänsivät vaakakupin lopulta Tehdenin puolelle”, kertoo neljännen polven lelukauppias Sabrina Casagrande.


Leluliike Casagrande | kokemuksia Tehdenistä

Yhdessä uuden opettelua

Usein kun asioita tehdään ensimmäistä kertaa ne menevät harvoin ihan täysin suunnitellulla tavalla. Uuteen järjestelmään siirtyminen ja verkkokaupan rakentaminen julkaisukuntoon onkin vaatinut opettelua molemmilta osapuolilta. Tietojen siirto aiemmin käytetystä varastonhallinta järjestelmästä ei sujunut täysin ilman manuaalista työtä ja uudenlaisen kassa- ja varastonhallintajärjestelmän toimintalogiikan opettelu on myös vaatinut oman aikansa.

Hiljalleen asiat ovat kuitenkin lutviutuneet paikalleen ja vaikka edelleen eletään muutosvaiheessa, Leluliike Casagranden verkkokauppa on nyt auki ja sitä kautta on vastaanotettu jo ensimmäiset tilauksetkin. Myös pilvipohjaisen kassajärjestelmän ketteryys ja joustavuus verrattuna perinteiseen kassaan on tullut käytön myötä selvästi esille ja liikkeessä onkin jo valmiiksi mietittynä suunnitelma jolla tämän vuoden joulukauppa saadaan hoidettua sekä asiakkaan että työntekijöiden kannalta mahdollisimman sujuvasti.


Leluliike Casagrande | kokemuksia Tehdenistä


Vaikka tehtävää on matkan varrella riittänyt niin apu on myös aina ollut lähellä. Tehdenin asiakaspalvelu saakin Leluliike Casagrandelta erityskiitosta.

“Asiakastuki on ollut erittäin hyvää, aina on saanut apua”, Sabrina Casagrande toteaa.

Miksi Tehden?

  • Suomalainen, paikallinen toimija
  • Kassajärjestelmän integraatio MyCashFlow verkkokauppa-alustaan
  • Hyvä asiakastuki

Testaa ja arvioi itse!

Voit kokeilla Tehdeniä ilmaiseksi kuukauden ajan.

Kokeilu ei sido sinua mihinkään eikä jatku automaattisesti maksullisena tilauksena.
Asiantuntijamme huolehtivat siitä että pääset hyvään alkuun ja saat kokeilusta kaiken mahdollisen irti.

Hanki ilmaiset koetunnukset nyt ja aloita käyttö vaikka heti!


Aloita kokeilu tästä»


Yhdistä myymälä ja verkkokauppa


MyCashflow | Tehden integraatio


Monikanavainen kauppa palvelee asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Myymälän ja verkkokaupan yhdistäminen onnistuu Tehdenin kassajärjestelmän ja MyCashflown verkkokauppa -integraation myötä. Lue lisää aiheesta äläkä epäröi kysyä lisää, autamme mielellämme!

Lue lisää »


Saatat olla kiinnostunut myös tästä - Katso video!


Kirsti Pentti, GardenLiving: "Kassajärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen ja nopea"

Viheralan yritys GardenLivingillä on käytössään Tehdenin kassajärjestelmä. Helppokäyttöinen ja monipuolinen järjestelmä mahdollistaa asiakkaiden ripeän palvelemisen lisäksi esimerkiksi laskutuksen ja varastonhallinnan.

Katso kokemuksia.fi:n toteuttama video, jolla Kirsti Pentti kertoo omasta kokemuksestaan ja siitä kuinka Tehden on heille soveltunut.


Tietoa kirjoittajasta

Päivi Harju | Tehden Oy

Päivi Harju

Markkinointipäällikkö
040 724 4962

LinkedIn Päivi HarjuTwitter @harjupaivi


Ladataan keskustelua

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.