Skaalautuva kassajärjestelmä

21.2.2017 / Pauliina Uuttu


Kassajärjestelmän skaalautuvuus


Skaalautuvuudella tarkoitetaan mahdollisuutta laajentaa järjestelmää ilman toiminnan häiriintymistä. Skaalautuva kassajärjestelmä on joustava kumppani, joka kasvaa yrityksen toiminnan mukana, eikä sitä tarvitse vaihtaa uuteen järjestelmään, kun yrityksen toiminnassa tapahtuu muutoksia. Skaalautuva kassajärjestelmä mukautuu ketterästi kaikkiin liiketoiminnan muutoksiin!

Harva kassajärjestelmää hankkiva yrittäjä pystyy arvioimaan, minkälaisia ominaisuuksia tarvitsee järjestelmältään kuukausien tai vuosien kuluttua. Tulevaisuus voi yllättää vauhdikkaalla kasvulla tai muilla liiketoiminnan muutoksilla. Skaalautuva kassajärjestelmä on ketterä ratkaisu myymälään. Kassajärjestelmä otetaan käyttöön niillä ominaisuuksilla, joita sillä hetkellä tarvitaan, ja sitä voi laajentaa tarpeen mukaan kattavilla lisäominaisuuksilla. Skaalautuva ja joustava kassajärjestelmä sopii liiketoiminnan kaikkiin vaiheisiin, alusta alkaen.Skaalautuva kassajärjestelmä on joustava kumppani, joka kasvaa yrityksen toiminnan mukana, eikä sitä tarvitse vaihtaa uuteen järjestelmään, kun yrityksen toiminnassa tapahtuu muutoksia.Kun vaatimukset kassajärjestelmän suhteen muuttuvat toiminnan kasvaessa, skaalautuva kassajärjestelmä mukautuu muutoksiin. Yrittäjä voi hankkia integroitavan maksupäätteen päästäkseen eroon näppäilyvirheistä ja sujuvoittaakseen kassapalveluaan. Kassajärjestelmään voi liittää laskutuksen kasvattaakseen yritysmyyntiään, myyntireskontran seuratakseen saataviaan ja verkkokaupan ryhtyäkseen myymään tuotteitaan verkossa. Kassajärjestelmän laajentaminen onnistuu myös silloin, kun tuotemäärä kasvaa tai kun yritys perustaa useampia toimipisteitä. Reaaliaikainen ketjunohjaus mahdollistaa saman kassajärjestelmän käytön ketjun kaikissa myymälöissä.

Lisäominaisuuksien käyttöönotto pilvipalveluissa on helppoa, ominaisuudet ovat hyödynnettävissä heti kytkemisen jälkeen. Skaalautuvan kassajärjestelmän hinnoittelu on läpinäkyvää, eikä yrittäjä maksa muista kuin käyttämistään ominaisuuksista. Yrittäjä voi siis huoletta kasvattaa liiketoimintaansa ja kokeilla rohkeasti ideoitaan, kassajärjestelmä kasvaa mukana.

Skaalautuva kassajärjestelmä on kauppiaan kaveri.Lataa kassajärjestelmän ostajan opas

Kassajärjestelmän ostajan opas: lataa ja lue!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.


Saatat olla kiinnostunut myös näistä:

5 harhaluuloa pilvipalveluna toimivasta kassajärjestelmästä
Kassa tai toiminnanohjaus pilvessä - mitä hyötyä? | Tehden blogi

5 harhaluuloa pilvipalveluna toimivasta kassajärjestelmästä

Kassa tai toiminnanohjaus pilvessä - mitä hyötyä?


Tietoa kirjoittajasta:

Pauliina Uuttu

Markkinointipäällikkö
pauliina.uuttu@tehden.com
040 667 2099

Twitter @pauliinauuttu LinkedIn Pauliina Uuttu

Ladataan keskustelua

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.