Varaa kassa­järjestelmän etäesittely

Ilmaisen etäesittelyn pitää asiantuntija. Saat nopeasti vastaukset kysymyksiisi!


Tehden kassajärjestelmän etäesittely

Harkitsetko kassajärjestelmän hankkimista tai vaihtamista? Mietitkö, sopiiko kassajärjestelmä toimintaasi, sisältääkö se kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja mitä kokonaisuus maksaa?

Varaa henkilökohtainen aika asiantuntijaltamme kassajärjestelmän ilmaiseen etäesittelyyn. Saat nopeasti vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin ja pääset testaamaan kassajärjestelmän käyttöä omalta tietokoneeltasi.

Kassajärjestelmän hinta (alk. 49 €/kk) riippuu mm. kassojen ja lisäominaisuuksien määrästä. Etäesittelyn aikana kartoitetaan tarpeesi ja saat tarkan hinnan järjestelmälle.

Voit varata kassajärjestelmän etäesittelyn ilman ennakkovalmistautumista. Asiantuntijamme osaa kysyä sinulta oikeat kysymykset selvittääkseen, sopiiko kassajärjestelmä yrityksesi käyttöön.

Varaa etäesittely »Kiinnostaako kassajärjestelmä - klikkaa itsesi esittelyyn!


Etäesittelyn toteutus:

Asiantuntija soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Pääset etäyhteyden avulla näkemään ja testaamaan kassajärjestelmää omalta tietokoneeltasi. Etäesittelyn kesto 30-45 minuuttia.

Kassajärjestelmän etäesittely on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Voit myös koska tahansa pyytää meiltä ilmaiset testitunnukset kassajärjestelmän kokeilua varten.

Tehdenin asiantuntija:

Jussi Alare

040 734 4173
jussi.alare@tehden.com