Kumppanuuden hyödyt tilitoimisto­lle

Haluaisitko vihdoin sanoa hyvästit käsin tehtävälle työlle ja saada tarvittavat asiakasyrityksen kirjanpidon ja reskontran tiedot käsiteltäväksi nopeasti ja vaivattomasti, sähköisesti?


Tehden kassajärjestelmän etäesittely

Kaikki tarvittava tieto saatavilla helposti

Yhdistämällä tilitoimiston järjestelmät asiakasyrityksen kassa- ja toiminnanohjaus-järjestelmään kaikki tarvittava tieto on saatavilla sähköisessä muodossa.

Kumppanuuden myötä tilitoimisto voi myös täydentää palvelutarjontaansa ja hoitaa jatkossa kirjanpidon lisäksi mm. asiakasyrityksen reskontria, palkanlaskentaa sekä liiketoiminnan analysointia.


Ota yhteyttä »Tehokas kokonaisratkaisu

Pilvijärjestelmänä tilitoimistolla on helppo pääsy järjestelmään omilla käyttäjätunnuksilla. Kun kaikki tarvittava tieto on helposti saatavilla sähköisessä muodossa, ylimääräisen, käsin tehtävän työn määrä vähenee. Tämä puolestaan säästää työhön kuluvaa aikaa ja pienentää virheiden riskiä.

Sähköinen rajapinta on tällä hetkellä olemassa Visma Netvisor ja Finago Procountor ohjelmistoihin mutta rajapintakumppaneita voidaan myös lisätä tarpeen vaatiessa.

Myös laskutusrajapinnan tekeminen on mahdollista. Tehdenissä on kuitenkin jo nyt asiakasta hyvin palveleva laskutusjärjestelmä ja helposti hoidettava ja automatisoitava myyntireskonta, joten laskutusrajapinnalle on käytännössä hyvin harvoin tarvetta.


  • Tehden Oy on kasvava ohjelmistotalo jolta löytyy paljon potentiaalisia asiakkaita tilitoimistoille

  • Autamme ratkaisun myynnissä ja lisäksi saatte nimetyn yhteyshenkilön joka perehdyttää teidät Tehdenin käyttöön
  • Helppokäyttöinen ja vaivaton ratkaisu. Kaikki tieto on siirrettävissä sähköisesti.

  • Helppo ryhtyä kumppaniksi: yhden yhteisen asiakkaan jälkeen kokonaisuus on monistettavissa helposti muille asiakkuuksille.

Heräsikö kiinnostus - klikkaa itsesi esittelyyn!

Etäesittelyn toteutus:

Asiantuntijamme soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Pääset etäyhteyden avulla näkemään ja testaamaan Tehdenin kassajärjestelmää omalta tietokoneeltasi ja samalla saat vastauksia kysymyksiisi. Etäesittelyn kesto on n. 15 minuuttia.

Etäesittely on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Voit myös koska tahansa pyytää meiltä ilmaiset testitunnukset kassajärjestelmän kokeilua varten.


Ota yhteyttä:

Jussi Alare

p. 040 734 4173

jussi.alare@tehden.com


Tai katso kalenterista itsellesi parhaiten sopiva aika niin Jussi soittaa sinulle!

Varaa etäesittely »