Integraatiot

Tehdenin modulaarinen ohjelmistoratkaisu mahdollistaa erittäin tehokkaan ja kunkin yrityksen tarpeisiin parhaiten soveltuvan toiminnanohjauskokonaisuuden rakentamisen. Tutustu tällä hetkellä saatavilla oleviin integraatioihin ja aloita toiminnan tehostaminen samantien!


MyCashflow

Aidosti helppokäyttöinen verkkokauppaohjelmisto. Jo yli 1500 kauppiaan valinta oman verkkokaupan ylläpitämiseen. Saatavilla Tehden-kassajärjestelmän ja MyCashflow-verkkokaupan integraatio.

Lue lisää ›

Magento 2

Magento on yksi maailman suosituimpia verkkokauppa-alustoja, ja se soveltuu hyvin yrityksille, jotka käyvät kauppaa samanaikaisesti netissä sekä kivijalkamyymälöissä. Saatavilla nyt myös integraatio Tehdenin kassajärjestelmään kumppanimme Codaone:n toteuttamana.
Magento 2 | Tehden integraatio

Tehden Verkkokauppa

Liikunta-alalle suunnattu verkkokauppa toimii saumattomasti Tehden Liikunta -ohjelmiston kanssa, jolloin mm. tuote- ja asiakastiedot ovat kaikki samassa kokonaisuudessa.

Lue lisää ›WooCommerce, Shopify ja Magento 1.9

Kumppanimme Flashnode toteuttaa integraatiota useisiin eri verkkokauppa-alustoihin. Tällä hetkellä pilotoimme Tehden integraatioita WooCommerce, Shopify ja Magento 1.9 ohjelmistoihin. Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä myyntijohtajaamme Jussi Alare:hen!Maksaminen


Poplatek

Poplatek on suomalainen maksamisen ratkaisuihin erikoistunut yritys, joka tekee maksujen vastaanottamisesta helppoa, luotettavaa ja turvallista.

Checkout Finland

Checkout Finland on joustava verkkokaupan maksunvälityspalvelu. Checkout-verkkomaksut kytkettävissä Tehdenin liikunta-alan asiakkaille, joilla käytössä Tehden verkkokauppa.

Laskutus


Maventa

Helppo ja kustannustehokas verkkolaskujen lähetystapa. Maksu lähetettyjen ja vastaanotettujen laskujen määrän mukaan.

Finvoicer

Finvoicer tarjoaa täyden palvelun perintätoimet laskuille ilman mitään lisäkuluja yrittäjälle. Perintätoimet kytketään Tehdenistä nappia painamalla.

KTI Laskutus

KTI Laskutus tarjoaa saatavien hallinnan koko niiden elinkaaren ajan, yhdestä paikasta. Olit sitten laskurahoituksen, laskutuksen tai perintäpalveluiden tarpeessa, KTI Laskutus hoitaa näistä jokaisen ammattitaidolla.

KTI Laskutus

BRANG

BRANG on 100 % kotimainen laskutus- ja perintätoimisto, joka palvelee monipuolisesti kaikenkokoisia yrityksiä. BRANG huolehtii sekä yrityksen laskutus- ja reskontrapalveluista että perintäpalveluista.

BRANG | Tehden integraatio

Avida Finans

Avida Finans ostaa yrityksen myyntilaskut ja tilittää rahat yritykselle 24 h kuluessa luottopäätöksestä. Avida Finansille voi myydä yhden tai useamman laskun.

Ropo Capital

Ropo Capital huolehtii yritysten laskutuksesta. Ketterien toimintamallien avulla Ropo Capital minimoi manuaaliset työvaiheet, nopeuttaa kassavirtaa ja parantaa asiakaskokemusta.

Taloushallinto

Netvisor

Automatisoitu taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelma, jossa kaikki tieto liikkuu ja kohdistuu automaattisesti.

Lue lisää ›

Finago Procountor

Finago Procountor on internetissä toimiva kattava taloushallinnon ohjelmisto, johon sisältyy helppokäyttöinen ja monilta osiltaan automaattinen reskontra-ohjelma.

Lue lisää ›

Raportointi ja tiedon visualisointi


Tableau

Tableau on maailman johtava visuaalisen analytiikan ohjelmisto. Tableau auttaa ihmisiä näkemään ja ymmärtämään analytiikkaa.

Kulunvalvonta

TruPortal

TruPortal on helposti käyttöönotettava, selaimen kautta käytettävä kulunvalvontajärjestelmä. Tehdenin TruPortal-integraatio mahdollistaa kuntosalien ja liikuntakeskusten kulunvalvonnan.

Siemens Bewator Entro

Bewator Entro on turvallinen ja joustava kulunvalvontajärjestelmä, jonka avulla kiinteistöön mahdollistetaan kulkuoikeudet rajatuille käyttäjille.

Kuljetuspalvelut

Unifaun

Unifaun on markkinoiden johtava kuljetuspalveluiden hallinnointijärjestelmä. Integraatiomme kautta voit käyttää PostNordin, Matkahuollon, Postin, Kaukokiidon ja DB Schenkerin kuljetuspalveluita.

Unifaun | Tehden integraatiot

Matkahuolto

Matkahuollon integroiduilla kuljetuspalveluilla saat kätevästi käyttöösi kaikki Matkahuollon toimitustavat.

Matkahuolto | Tehden integraatiot

Posti SmartShip

Posti SmartShip palvelun avulla pystyt tehokkaasti hallinnoimaan koko toimitusketjuasi, yhdestä ja samasta paikasta. Voit tehdä palvelusta tilauksen paketti- ja rahtipalveluille sekä seurattaville kirjepalveluille.

Posti SmartShip | Tehden integraatiot

Muut


Global Blue

Global Bluen Tax free -palvelu tarjoaa EU-maiden ja Norjan ulkopuolella asuville asiakkaille mahdollisuuden saada ostoksistaan tax free -palautus.

Lue lisää ›

Show Up

Show Upin palvelun avulla voi sanoa hyvästit tulostettaville julisteille, hinnastoille sekä ilmoitustauluille. Show Upin avulla saa esim. liikuntakeskuksessa alkavat tunnit näyttöön esille.

Avoinna24.fi

Tehdenin Avoinna24.fi nettiajanvarausjärjestelmä vastaanottaa asiakkaiden ajanvaraukset kellon ympäri. Varauksia voi tehdä palveluihin, tiloihin, laitteisiin, tapahtumiin ja ryhmiin.

Kirpputorivaraus.com

Kirpputorivaraus.com palvelu tuo kirpputorin nettiin. Palvelua käytetään kirpputorin paikkavarausten ja paikkavuokrien hallintaan.

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.