Procountor taloushallinto

Finagon tarjoama Procountor-ohjelmisto on pilvipalveluna toimiva taloushallinnon ohjelmisto, joka helpottaa yrittäjän arkea. Pilvipalvelun ansiosta yrityksellä jää enemmän aikaa keskittyä omaan ydinosaamiseensa, kun päivittäiset taloushallinnon rutiinit helpottuvat ja manuaalinen työ vähenee. Myös raportointi on reaaliaikaista ja monipuolisempaa ilman manuaalista Exceleiden päivittämistä. Procountor mahdollistaa yrityksen talouden seurannan ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi ohjelmisto sopii erinomaisesti yritysten ja tilitoimistojen yhteiskäyttöön, kun talouden tilaa voi seurata samasta ohjelmistosta ja tiedot päivittyvät automaattisesti. Lisätietoja Procountor-ohjelmistosta täältä.

Tehden & Procountor -integraation avulla Tehdenin kirjanpitoaineisto siirtyy automaattisesti Procountoriin, ja ostoreskontraintegraatiolla voit noutaa ostolaskut Procountorista ja täsmäyttää ja hyväksyä ne Tehdenissä.

Kysy lisää ja tilaa »


Tehden ja Procountor -integraation hyödyt


Vähentää virheitä

Yrityksessä ja tilitoimistossa ei pääse syntymään virheitä kirjanpitoaineiston käsittelyssä, sillä aineisto siirtyy koontikuitin muodossa suoraan kassajärjestelmästä Procountoriin.

Säästää aikaa

Tehdenin ja Procountorin integraatio säästää aikaa, koska integraation poistaa käsin tehtävää näppäilyä, selvitystyötä sekä korjaamista. Kirjanpitoaineisto siirtyy järjestelmien avulla kirjanpitäjälle.

Helpottaa kirjanpitoa

Kassajärjestelmän ja taloushallinto-ohjelmiston integraatio nopeuttaa kirjanpitäjän työtä. Kassajärjestelmän kirjanpitoaineisto siirtyy Procountoriin ilman käsin tehtävää laskutettavaa työtä.Järjestelmät ja hintatiedot


Procountor

Taloushallinnon ohjelmisto, joka sisältää helppokäyttöisen reskontra-ohjelman.

Hintatiedot palveluntarjoalta.

Tehden-kassajärjestelmä

Tehdenin nykyaikainen ja helppokäyttöinen kassajärjestelmä.

alk. 52 € / kk

Tehden ja Procountor -integraatio

Tehden-kassajärjestelmän ja Procountor-taloushallinnon integraatio.

Kuukausimaksu 25 € / kk / integraatio

Kaikkiin Tehdenin hintoihin lisätään arvonlisävero. Tehden ei vastaa Procountorin hintatiedoista.

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.