Nettisivujen tekijät ja mainostoimistot

Ryhdy yhteistyökumppaniksemme ja tehosta omaa sekä asiakkaasi toimintaa!


Tarvitseeko asiakkaasi sivuilleen nettiajanvarauksen?

Tehden Ajanvaraus on monipuolinen ja helppo ajanvarausjärjestelmä, jolla voi varata aikoja palveluihin, tiloihin, laitteisiin, tapahtumiin sekä ryhmiin. Tehden Ajanvaraus -ohjelmiston nettiajanvarauksen voi upottaa asiakkaan nettisivuille tai linkittää nettisivuilta suoraan Avoinna24.fi nettiajanvaraussivulle.

Kaikki ajanvaraukseen tarvittavat palikat ovat saatavilla pilvessä: nettiajanvaraus, ajanvarauskalenteri, tuotehallinta, asiakashallinta sekä raportit. Tarvittaessa asiakas voi ottaa käyttöönsä myös kassaohjelman, verkkokaupan taikka laskutuksen.

Tehden-ohjelmisto sopii joustavuutensa vuoksi yhtä lailla ison ketjun kuin pienen yrityksen tarpeisiin. Yhdellä kuukausimaksulla - ilman asentamista ja aloitusmaksuja!
 

Varaa aika ohjelmiston ilmaiseen etäesittelyyn. Soita asiakaspalveluumme 02 6514 1240 tai varaa aika nettiajanvarauksesta.
 
 

Varaa aika ohjelmiston etäesittelyyn


Tehdenin tarjoamat hyödyt sinulle ja asiakkaallesi

Hyödyt sinulle

Hyödyt sinulle

  • Tehden Ajanvaraus on helppo upottaa nettisivuille. Saat meiltä koodin, jolla voi näppärästi upottaa ajanvarauksen asiakkaan nettisivuille
  • Tehden Ajanvaraus toimii upotettuna responsiivisilla nettisivuilla. Esimerkki upotuksesta.
  • Asiakas on tyytyväinen tyylikkäiden nettisivujen ja toimivan nettiajanvarauksen kokonaisuuteen
Hyödyt asiakkaalle

Hyödyt asiakkaalle

  • Tehden Ajanvaraus on edullinen ja helppokäyttöinen ajanvarausohjelmisto, alkaen 29,00 € per kuukausi
  • Ilmainen 30 päivän kokeilujakso
  • Ilmainen suomen- ja ruotsinkielinen asiakaspalvelu
  • Aikoja voi varata palveluihin, tiloihin, laitteisiin, tapahtumiin ja ryhmiin
  • Tehden Ajanvarausta voi täydentää mm. kassaohjelmalla, laskutuksella, kulunvalvonnalla ja verkkokaupalla. Pilvipalveluohjelmiston osat toimivat saumattomasti keskenään!Tutustu ajanvaraukseen


Pyydä ilmaiset kokeilutunnukset itsellesi, niin voit tutustua ilmaiseksi Tehdenin ajanvarausjärjestelmään! Kirjoita lisätietoihin, että olet nettisivujen tekijä.


Pyydä ilmaiset kokeilutunnukset

Ota yhteyttä