Tilitoimisto­kumppanit

Kumppanuudesta hyötyä asiakkaalle ja tilitoimistolle


Sano ei tiedon hajanaisuudelle

Teemme yhteistyötä tilitoimistojen kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme tehokkaan kokonaisratkaisun kaikkiin yrityksen perustarpeisiin. Taloushallinnon voi hoitaa fiksusti ilman ylimääräistä työtä yhdistämällä kirjanpitäjän sekä tilitoimiston järjestelmät yrityksen kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmään. Asiakas voi ulkoistaa taloushallinnon kokonaan tai osittain - kaikki on mahdollista silloin kun tiedot ovat yhteisessä järjestelmäkokonaisuudessa.

Jatka lukemista, niin saat tietää lisää kumppanuuden hyödyistä sekä asiakkaan että tilitoimiston näkökulmasta!


Ota yhteyttä »


Asiakkaille

Tilitoimistokumppanuuden hyödyt Tehdenin asiakkaalle


Tehden tilitoimistokumppanuuden hyödyt asiakkaille

Tilitoimistokumppanin kautta ostoreskontra, myyntireskontran hoito ja kirjanpito ovat
osana tehokasta kokonaisjärjestelmää. Parhaimmilaan kuvan kaltainen integraatiolaajuus, vaihtoehtoisia toimintamalleja on useita.

 • Ei raporttien lähettämistä. Tilitoimisto tuntee järjestelmän ja voi hakea tarvittavat tiedot omilla käyttäjätunnuksillaan.
 • Tilitoimisto voi hoitaa myyntireskontran myös omassa järjestelmässään.
 • Ostoreskontran hoitoon saa sähköisen ohjelmiston tilitoimiston kautta, jolloin saa ostolaskut ja ostokuitit sähköiseksi. Ostolaskujen sähköistämisen avulla ei tarvitse kiikuttaa ostotositteita paperisena enää kirjanpitäjälle - ostoreskontran tiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon, ja esimerkiksi korttimaksuista riittää vain kuva kuitista!
 • Laskut voi maksaa itse, tai tarvittaessa tilitoimisto voi hoitaa myös laskujen maksamisen ja kierrättää ostolaskut vain asiakkaalla hyväksyttävänä. Joissain järjestelmissä vaihtoehtona on myös ostoreskontraintegraatio, joka tehostaa ostolaskujen täsmäyttämistä ja varaston arvon hallintaa. Mahdollisuuksia on paljon, mutta sähköinen ostoreskontra on niin tehokas, että kun sitä kerran kokeilee, paluuta vanhaan ei ole!
 • Kaikki liiketoiminnan oleelliset vaiheet ovat samassa kokonaisjärjestelmässä. Tieto kulkee todella tehokkaasti kirjanpitoon, eikä käsitöitä tarvita missään vaiheessa. Myös kuittien kanssa pelaamisen ja turhan näpyttelyn saa unohtaa.

 • Taloushallinto on mahdollista ulkoistaa kokonaisuudessaan tilitoimistolle. Yrityksen ei tarvitse irroittaa henkilökunnasta taloushallintoon keskittyvää henkilöä, vaan koko henkilökunta voi keskittyä yrityksen ydinbisnekseen.

 • Myös verkkokaupan kirjanpito saadaan automatisoitua Tehden-järjestelmän kautta!


Tilitoimistoille

Kumppanuuden hyödyt tilitoimistoille


Tehden tilitoimistokumppanuuden hyödyt tilitoimistoille

Tilitoimisto täydentää palvelutarjontaansa ja voi hoitaa kirjanpidon lisäksi reskontria, palkanlaskentaa ja liiketoiminnan analysointia sekä toimia kokonaisvaltaisena talouden asiantuntijana.

 • Tehden Oy on kasvava ohjelmistotalo, jolta löytyy paljon potentiaalisia asiakkaita tilitoimistolle.

 • Koska Tehden on pilvipohjainen järjestelmä, tilitoimisto voi saada omat käyttäjätunnuksensa.

 • Kirjanpitoaineisto siirtyy vaivatta Tehdenin kassajärjestelmästä tilitoimiston järjestelmään rajapinnan kautta. Myös verkkokaupan kirjanpito!

 • Sähköinen rajapinta on tällä hetkellä olemassa Procountor- ja Netvisor-ohjelmistoihin, rajapintakumppaneita voidaan lisätä tarpeen vaatiessa.

 • Myös laskutusrajapinnan tekeminen on mahdollista, siten että Tehdenissä luodaan lasku ja rajapinta käy hakemassa esimerkiksi yön aikana laskun tilitoimiston omaan järjestelmään. Tehdenissä on kuitenkin asiakasta hyvin palveleva laskutusjärjestelmä ja helposti hoidettava ja automatisoitava myyntireskonta, joten laskutusrajapinnalle on hyvin harvoin tarvetta


 • Tehden ja tilitoimisto muodostavat tehokkaan kokonaisuuden. Kaikki tieto on siirrettävissä sähköisesti. Erittäin hyvä palvelutuote!

 • Ilmainen myyntiapu. Kartoitamme asiakkaan tarpeet, esittelemme ohjelmiston, teemme ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen yhdessä tilitoimiston kanssa. Liidi meille, kauppa molemmille!

 • Konsultointi ja koulutus Tehdenin käyttöön. Oma yhteyshenkilö, joka kouluttaa, konsultoi ja vastaa tilitoimiston vaikeampiinkin kysymyksiin.


 • Helppo ryhtyä kumppaniksi: yhden yhteisen asiakkaan jälkeen kokonaisuus on monistettavissa helposti muille asiakkuuksille.

 • Varaa tästä ilmainen tutustuminen Tehdeniin etäesittelyn avulla!Heräsikö kiinnostus - klikkaa itsesi esittelyyn!

Etäesittelyn toteutus:

Asiantuntijamme soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Pääset etäyhteyden avulla näkemään ja testaamaan Tehdenin kassajärjestelmää omalta tietokoneeltasi ja samalla saat vastauksia kysymyksiisi. Etäesittelyn kesto on 15 minuuttia.

Etäesittely on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Voit myös koska tahansa pyytää meiltä ilmaiset testitunnukset kassajärjestelmän kokeilua varten.


Tehdenin asiantuntija:

Jussi Alare

040 734 4173
jussi.alare@tehden.com


Varaa etäesittely »

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.