Tilitoimisto­kumppanit

Kumppanuudesta hyötyä tilitoimistolle ja asiakkaalle

Lataa Opas tilitoimistoille

Sano ei tiedon hajanaisuudelle

Teemme yhteistyötä tilitoimistojen kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme tehokkaan kokonaisratkaisun kaikkiin yrityksen perustarpeisiin. Taloushallinnon voi hoitaa fiksusti ilman ylimääräistä työtä yhdistämällä kirjanpitäjän sekä tilitoimiston järjestelmät yrityksen kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmään. Asiakas voi ulkoistaa taloushallinnon kokonaan tai osittain - kaikki on mahdollista silloin kun tiedot ovat yhteisessä järjestelmäkokonaisuudessa.

Lataa oppaamme, niin saat tietää lisää kumppanuuden hyödyistä sekä tilitoimiston että asiakkaan näkökulmasta.

Lataa opas tilitoimistoille

Kumppanimallilla kasvua tilitoimistoille

Tehdenin kumppanimalli tilitoimistoille on yhdistelmä myynti- ja asiantuntija-apua, uusia asiakkuusmahdollisuuksia sekä komissioperusteista riihikuivaa rahaa.

Kumppanimallimme tarjoamat edut kasvavat suhteessa tilitoimiston kautta saamiemme uusien asiakkaiden arvoon. Tilitoimistokumppani saa meiltä myös materiaalia, jonka avulla on helppo havainnollistaa asiakasyritykselle, miten Tehdenin ja taloushallintopalveluiden yhdistäminen tehostaa yrityksen toimintaa.


Tutustu kumppanimalliimme


Tilitoimistoille

Kumppanuuden hyödyt tilitoimistoille


Tehden kumppanimallin hyödyt tilitoimistoille


Tilitoimisto täydentää ja skaalaa palvelutarjontaansa ja voi hoitaa kirjanpidon lisäksi reskontria, palkanlaskentaa ja liiketoiminnan analysointia sekä toimia kokonaisvaltaisena talouden asiantuntijana.

 • Tehden Oy on kasvava ohjelmistotalo, jolta löytyy paljon potentiaalisia asiakkaita tilitoimistolle.

 • Koska Tehden on pilvipohjainen järjestelmä, tilitoimisto voi saada omat käyttäjätunnuksensa järjestelmään. Kun asiakkaalla on käytössä laaja Tehdenin ja taloushallinto- ohjelmiston välinen integraatio, erillisiä tunnuksia ei tarvita - kirjanpitäjä saa tarvitsemansa tiedot suoraan omaan järjestelmäänsä!


 • Integraatio tällä hetkellä Procountor- ja Netvisor-ohjelmistoihin, rajapintakumppaneita voidaan lisätä tarpeen vaatiessa.

 • Kirjanpitointegraatiossa kirjanpitoaineisto siirtyy automaattisesti Tehdenistä tilitoimiston järjestelmään. Verkkokaupan kirjanpito on helppo hoitaa, kun kaikki myynnit siirtyvät yhdellä tositteella.

 • Myyntireskontraintegraatio kopioi Tehdenissä luodut myyntilaskut taloushallinto-ohjelman reskontraan, josta tieto laskujen tilasta siirtyy Tehdeniin (Procountor).


 • Ostoreskontraintegraatio noutaa ostolaskujen kopiot taloushallinnon järjestelmästä Tehdeniin tarkistettavaksi, täsmäytettäväksi ja hyväksyttäväksi (Procountor ja Netvisor).


 • Myös Tehdenin oma laskutusjärjestelmä ja myyntireskontra ovat helppokäyttöisiä ja automatisoitavissa: asiakas voi valita toimintamallin oman maksukykynsä mukaan.


 • Tehden ja tilitoimisto muodostavat tehokkaan kokonaisuuden. Kaikki tieto voidaan siirtää sähköisesti. Erittäin hyvä palvelutuote!


 • Ilmainen myyntiapu. Kartoitamme asiakkaan tarpeet, esittelemme ohjelmiston, teemme ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen yhdessä tilitoimiston kanssa. Liidi meille, kauppa molemmille!


 • Konsultointi Tehdenin käyttöön, ominaisuuksiin ja hyödyntämiseen. Tukipalvelumme auttaa tarvittaessa myös tilitoimistokumppania löytämään vastauksen vaikeisiinkin kysymyksiin.


 • Helppo ryhtyä kumppaniksi: yhden yhteisen asiakkaan jälkeen kokonaisuus on monistettavissa helposti muille asiakkuuksille.

Asiakkaille

Tilitoimistokumppanuuden hyödyt Tehdenin asiakkaalle


Tehden kumppanimallin hyödyt asiakkaille


Tilitoimistokumppanin kautta ostoreskontra, myyntireskontran hoito ja kirjanpito ovat
osana tehokasta kokonaisjärjestelmää. Parhaimmilaan kuvan kaltainen integraatiolaajuus, vaihtoehtoisia toimintamalleja on useita.

 • Ei raporttien lähettämistä. Tilitoimisto tuntee järjestelmän ja voi hakea tarvittavat tiedot omilla käyttäjätunnuksillaan. Integraatiossa kirjanpitoaineisto siirtyy automaattisesti tilitoimiston järjestelmään.

 • Tilitoimisto voi hoitaa myyntireskontran myös omassa järjestelmässään.

 • Ostoreskontran hoitoon saa tilitoimiston kautta sähköisen ohjelmiston, jolla saa ostolaskut ja ostokuitit sähköiseksi. Ostotositteita ei tarvitse enää kiikuttaa paperisena kirjanpitäjälle - ostoreskontran tiedot siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon, ja esimerkiksi korttimaksuista riittää vain kuva kuitista!

 • Laskut voi maksaa itse, tai tarvittaessa tilitoimisto voi hoitaa myös laskujen maksamisen ja kierrättää ostolaskut vain asiakkaalla hyväksyttävänä. Joissain järjestelmissä vaihtoehtona on myös ostoreskontraintegraatio, joka tehostaa ostolaskujen täsmäyttämistä ja varaston arvon hallintaa. Mahdollisuuksia on paljon, mutta sähköinen ostoreskontra on niin tehokas, että kun sitä kerran kokeilee, paluuta vanhaan ei ole!
 • Myyntireskontraintegraatio poistaa tarpeen seurata tilotteelta, ovatko asiakkaat maksaneet laskunsa: integraatio kopioi myyntilaskut taloushallinnon järjestelmään ja tuo sieltä Tehdeniin tiedon laskun tilasta. Koko myyntireskontran hoidon voi samalla siirtää tilitoimiston järjestelmään.

 • Kaikki liiketoiminnan oleelliset vaiheet ovat samassa kokonaisjärjestelmässä. Tieto kulkee todella tehokkaasti kirjanpitoon, eikä käsitöitä tarvita missään vaiheessa. Myös kuittien kanssa pelaamisen ja turhan näpyttelyn saa unohtaa.

 • Taloushallinto on mahdollista ulkoistaa kokonaisuudessaan tilitoimistolle. Yrityksen ei tarvitse irrottaa henkilökunnasta taloushallintoon keskittyvää henkilöä, vaan koko henkilökunta voi keskittyä yrityksen ydinbisnekseen.

 • Myös verkkokaupan kirjanpito saadaan automatisoitua Tehden-järjestelmän kautta!

Heräsikö kiinnostus - klikkaa itsesi esittelyyn!

Etäesittelyn toteutus:

Asiantuntijamme soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Pääset etäyhteyden avulla näkemään ja testaamaan Tehdenin kassajärjestelmää omalta tietokoneeltasi ja samalla saat vastauksia kysymyksiisi. Etäesittelyn kesto on 15 minuuttia.

Etäesittely on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Voit myös koska tahansa pyytää meiltä ilmaiset testitunnukset kassajärjestelmän kokeilua varten.


Tehdenin asiantuntija:

Juhani Hyttinen

040 726 7818
juhani.hyttinen@tehden.com


Varaa etäesittely »

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.