Kassajärjestelmä & maksupääte

Fiksu ja monipuolinen kassajärjestelmä ja maksupääte
nyt jokaisen saatavilla!


Kassajärjestelmä & maksupääte alk. 83,90 € / kk.

Kassajärjestelmän ja maksupäätteen sujuva yhteispeli on yksi tärkeimmistä asioista nykyaikaisessa kaupanteossa. Kun maksupääte yhdistetään integraation avulla tietokoneella käytettävään kassajärjestelmään, näppäilyvirheitä ei pääse syntymään, myyntitapahtuma on mutkaton ja asiakasta voidaan palvella tarvittaessa hyvin ripeästi.

Modernin kassajärjestelmän ja maksupäätteen yhdistelmä on edullinen ja helppo vaihtoehto kaikenkokoisille yrityksille.

Kysy lisää ja tilaa »


Tehden kassajärjestelmä

Tehdenin pilvipohjainen kassajärjestelmä on helppokäyttöinen ja nopea. Peruskassatoimintojen lisäksi järjestelmä sisältää mm. tuote- ja varastonhallinnan, laskutuksen, raportoinnin sekä asiakashallinnan. Kassajärjestelmään voi myös liittää useita toimipisteitä, joten kassa soveltuu myös ketjunohjaukseen.


Tehden maksupääte

Kassajärjestelmään integroitavan maksupäätteen käyttäminen on huoletonta, sillä sen kanssa ei pääse syntymään näppäilyvirheitä. Ostoksien loppusumma kulkeutuu automaattisesti kassajärjestelmästä maksupäätteeseen. Tehden-maksupääte on korkealaatuinen ja turvallinen valinta.Yhdistä kassa mm. näihin järjestelmiinJo yli 700 kaupan, liikunnan ja hyvinvoinnin alan yritystä käyttää Tehdeniä


Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.