Tehden-järjestelmät

Kassa-, ajanvaraus- ja toiminnanohjausjärjestelmät


Haluatko tehoa liiketoimintaan? Tutustu Tehdenin nykyaikaisiin järjestelmiin. Toimialakohtaiset järjestelmät on kehitetty tiiviissä yhteistyössä alan yrityksien kanssa, joten niissä on otettu laajasti huomioon alakohtaisia käytäntöjä. Kehitämme nykyaikaisia järjestelmiämme jatkuvasti, jotta ne täyttävät aina asiakkaidemme tarpeet. Integroidumme myös moniin muihin järjestelmiin!

Tehden-järjestelmä: Tehden Kassa
Tehden-järjestelmä: Tehden Kauppa
Tehden-järjestelmä: Tehden Liikunta
Tehden-järjestelmä: Tehden Kauneus
Tehden-järjestelmä: Tehden Ajanvaraus

Vertaile järjestelmiä ja valitse sopivin

Vertaile eri aloille suunnattuja järjestelmiä. Toimialakohtaisiin järjestelmiin sisältyy tiettyjä alalle tyypillisiä ominaisuuksia ja lisäksi kattavasta lisäominaisuuksien valikoimasta voi laajentaa järjestelmää omien tarpeiden mukaan. Tehden-järjestelmä on valmisohjelma, mutta siitä pystyy helposti räätälöimään itselleen sopivan ratkaisun. Kaikki kaupankäyntiin tarvittavat palikat on saatavilla pilvessä. Ja mikä parasta - kaikki järjestelmän osat toimivat saumattomasti keskenään!

Vertaile ominaisuuksia valitsemalla järjestelmä rasti ruutuun kohdasta. Tutustu järjestelmän ominaisuuksiin ja saatavilla oleviin lisäominaisuuksiin. Lisätietoa järjestelmästä ja ominaisuuksista saat klikkaamalla nimeä tai kuvaketta.

#
Tehden Kassa on joustava ja helppokäyttöinen kassajärjestelmä tehokkaaseen kaupankäyntiin kaikenkokoisille yrityksille.
#
Tehden Kauppa on myymälän tarpeisiin sopiva toiminnanohjausjärjestelmä, joka sopii sekä pienelle myymälälle että isolle ketjulle.
#
Tehden Liikunta on liikuntakeskusten ja kuntosalien järjestelmä, joka sisältää mm. kassaohjelman, ajanvarauksen, laskutuksen ja kulunvalvonnan.
#
Tehden Kauneus on hius- ja kauneusalan ammattilaisten järjestelmä sisältäen mm. kassaohjelman, asiakasrekisterin ja nettiajanvarauksen.
#
Tehden Ajanvaraus on monipuolinen ja helppo ajanvarausjärjestelmä, jolla voi varata aikoja palveluihin, tiloihin, laitteisiin, tapahtumiin sekä ryhmiin.
#
Tehden Kassa- ja Ajanvaraus sisältää tehokkaan kassan, asiakashallinnan sekä ajanvarausjärjestelmän.
  • Ohjelmistoon sisältyvä ominaisuus
  • Lisäominaisuus

Tutustu nyt maksutta ja ilman sitoumuksia!

Kokeile Tehden-ohjelmistoa ja kaikkia sen ominaisuuksia kuukausi ilmaiseksi.
Voit käyttää pilvipalveluna toimivaa ohjelmaa työpaikalla ja kotonasi.
Kokeilu ei maksa mitään eikä sido sinua millään tavalla - aloita vaikka heti!

Kokeile ilmaiseksi

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.