Sähköinen ajanvarausjärjestelmä

Ajanvarausjärjestelmä | Tehden ajanvarausohjelma

Ajanvarausjärjestelmä vastaanottaa varauksesi!

Nettiajanvarausjärjestelmä vastaanottaa asiakkaiden varaukset silloinkin, kun itse palvelet asiakkaita tai et ole töissä. Varauksia voi tehdä palveluihin, tiloihin, laitteisiin, tapahtumiin ja ryhmiin.

Ajanvarausjärjestelmä Avoinna24.fi toimii niin tietokoneella, tabletilla kuin mobiililaitteellakin.

Kokeile ilmaiseksi

Ajanvarauksen ominaisuudet

Ajanvarauskalenteri | Tehden ajanvarausjärjestelmä

Ajanvarauskalenteri

Henkilökunta voi merkitä ajanvarauksia sähköiseen kalenteriin aivan kuten normaaliinkin varauskirjaan. Samaan kalenteriin tulevat näkyviin myös nettiajanvaraukset. Kalenteria on helppo hallita päivä- ja viikkonäkymien sekä kuukausikalenterin johdosta. Asiakkaille on mahdollista lähettää automaattiset sähköpostivahvistukset ja tekstiviestimuistutukset.

Kalenteriin merkitty oma meno estää nettiajanvarauksen tekemisen kyseiselle ajankohdalle. 

Avoinna24.fi | Tehden nettiajanvaraus

Avoinna24.fi

Avoinna24.fi nettiajanvarauksen kautta asiakkaat voivat varata aikoja 24/7. Nettiajanvarauksen voi upottaa omille nettisivuille tai ohjata asiakkaan linkillä omalle Avoinna24.fi varaussivulle.

Henkilökunta määrittää omat palveluaikansa, joille asiakkaat voivat varata netin kautta aikoja. Asetuksista määritetään myös mitkä palvelut ovat varattavissa netistä, varauksen ja peruutuksen takarajat sekä peruutusmahdollisuuden säätö.

Asiakasrekisteri | Tehden Ajanvarausjärjestelmä

Asiakasrekisteri

Kun asiakkaan tiedot lisätään järjestelmään, asiakaskortille kerääntyy hänen osto- ja varaushistoriansa. Asiakasrekisteriin voidaan kirjoittaa asiakaskertomuksia ja syöttää lisätietoa asiakkaasta.

Asiakkaat voidaan myös jaotella asiakasryhmiin ja heille voidaan lähettää suoraan järjestelmästä markkinointiviestejä sähköpostilla tai tekstiviestinä.

Ajanvarauksien siirtäminen kassaan | Tehden Ajanvarausohjelma

Ajanvaraukset kassaan

Jos käytössä on ajanvarauksen lisäksi Tehdenin kassajärjestelmä, asiakkaan ajanvarauksen voi viedä näppärästi yhdellä klikkauksella suoraan ajanvarauskalenterista kassaan maksettavaksi. Varauksen vieminen kalenterista kassaan sujuvoittaa kassatyöskentelyä, sillä asiakkaan, palvelun ja asiakaspalvelijan tiedot ovat silloin automaattisesti oikein, eikä niitä tarvitse enää erikseen syöttää kassalla.

Tutustu nyt maksutta ja ilman sitoumuksia!

Kokeile Tehden-ohjelmistoa ja kaikkia sen ominaisuuksia kuukausi ilmaiseksi.
Voit käyttää pilvipalveluna toimivaa ohjelmaa työpaikalla ja kotonasi.
Kokeilu ei maksa mitään eikä sido sinua millään tavalla - Aloita vaikka heti!

Kokeile ilmaiseksi


Nettiajanvaraus mahdollistaa asiakkaiden ajanvarauksen internetsivuilta 24/7 ja vapauttaa henkilöresursseja muuhun käyttöön. Ajanvaraus on todella helppo käyttää.

Sanna Törmi, Hullu Poro Relax Center

Sähköinen nettiajanvaraus on ehdottoman hyvä systeemi. Turha edestakainen soittelu ajanvarausta koskien loppui lähes kokonaan. Ajanvarausjärjestelmä internetsivuilla on myös kilpailuetu.

Virpi Lautamatti, Fit Therapy

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.