Raportit

Raportit | Tehden

Monipuoliset raportit liiketoiminnan tueksi!

Järjestelmästä saadaan mm. monipuoliset kassaraportit, varastoraportit ja työaikaraportit. Kokonaiskuvan perusteella yrittäjän on helpompi suunnitella ja kehittää toimintaa.

Raportit ovat selkeät ja useiden kirjanpitäjien kehumat. Järjestelmään voi myös maksutta luoda kirjanpitäjälle omat raportointitunnukset, jolloin kirjanpitäjä pääsee itse hakemaan ohjelmistosta tarvitsemansa raportit.
 

Kokeile ilmaiseksi

Esimerkkejä raporteista

Kassaraportit

Päivämyyntiraportti on jaettu kahteen osaan, joista toinen näyttää päiväkohtaiset myynnit maksutavoittain ja toinen arvonlisäveroluokittain.

Myyntiraportti on tarkoitettu käytettäväksi apuna työntekijöiden tai sopimusyrittäjien provisioiden laskemisessa. Myyntiraportin voi ryhmitellä tuoteryhmän, työntekijän tai asiakasryhmän mukaan.

Kirjanpitoraportit

Kassakirjanpitoraportti toimii osakirjanpitona eli summat näkyvät oikeilla kirjanpitotileillä. Yksi koontikuitin vienti pääkirjanpitoon kuukaudessa riittää.

Tilitoimistolle voi halutessaan antaa maksuttomat raportointitunnukset, jolloin kirjanpitäjä voi helposti itse hakea Tehdenistä tarvitsemansa raportit eikä niitä tarvitse lähetellä hänelle erikseen.

Varastoraportit

Varastoraportti kertoo varastotuotteiden määrät, verottomat keskiostohinnat sekä arvot yrityksen varastoissa. Raporttiin valitaan päivämäärä, jolta varaston arvo halutaan. Raportti kertoo varaston arvon valitun päivän päättyessä, esim. tilikauden viimeisenä päivänä. Mikäli päivämäärää ei valita, raportti näyttää varaston tilanteen sillä hetkellä.

Saatavana myös tilausehdotelma!


  

Tutustu nyt maksutta ja ilman sitoumuksia!

Kokeile Tehden-ohjelmistoa ja kaikkia sen ominaisuuksia kuukausi ilmaiseksi.
Voit käyttää pilvipalveluna toimivaa ohjelmaa työpaikalla ja kotonasi.
Kokeilu ei maksa mitään eikä sido sinua millään tavalla - aloita vaikka heti!

Kokeile ilmaiseksi

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.