• Tehden Kassa

  Kassajärjestelmä tehokkaaseen kaupankäyntiin


  Haluatko tehoa liiketoimintaan?

Kassajärjestelmä kaupan alalle

Suunnitteletko myymälän avaamista tai kaipaako vanha kassajärjestelmä päivittämistä?

Unohda vanha kassakone tai kankea kassajärjestelmä! Tehdenin kaupan alalle suunniteltu helppokäyttöinen kassajärjestelmä toimii netin kautta ja tekee myynnistä sujuvaa. Vähittäiskaupan myymälöille erinomaisesti soveltuva kassajärjestelmä sisältää peruskassatoimintojen lisäksi helppokäyttöiset työkalut tuote- ja varastonhallintaan, raportointiin, asiakashallintaan sekä markkinointiin. Et tarvitse muita erillisiä ohjelmia, vaan saat kaikki vähittäiskaupan tarvitsemat ominaisuudet helposti samassa järjestelmässä - vain yhdellä kuukausimaksulla!

Erikoisliikkeille soveltuva kassajärjestelmä on joustava ja sopii kaikenkokoisille yrityksille, pienistä myymälöistä suuriin ketjuliikkeisiin. Tietokoneella käytettävään kassajärjestelmään voi liittää useita toimipisteitä, jolloin myös reaaliaikainen ketjunohjaus onnistuu missä ja milloin vain netin kautta. Sähköiseen kassajärjestelmään on lisäksi liitettävissä lukuisia lisäominaisuuksia, kuten laskutus, reskontra ja verkkokauppa.


Katso kassajärjestelmän demovideo

Asiantuntijamme Jussi Alare esittelee videolla Tehdenin kassajärjestelmän sekä sen hyödyt kaupan alan yrityksille. Näet samalla, miltä kassajärjestelmä näyttää ja saat käsityksen Tehdenin toiminnoista.

Jos haluat tutustua kassajärjestelmään paremmin ja selvittää soveltuuko se liiketoimintaasi, ota yhteyttä ja kysy lisää!


Ota yhteyttä ››


Kassajärjestelmän ostajan opas: lataa ja lue!

Kassajärjestelmän ostajan opas

Lue asiantuntijan vinkit kassajärjestelmän valintaan!

Haluamme auttaa sinua valitsemaan myymälääsi sopivimman kassajärjestelmän. Keräsimme ostamisen tueksi helppolukuisen oppaan, jossa käsittelemme kassajärjestelmän ostoprosessin viisi vaihetta järjestelmien kartoittamisesta käyttöönottoon.

Lataa ilmainen opas ja lue vinkkimme!


Lataa opas tästä »


Kassajärjestelmä sujuvaan kaupan­käyntiinAloita Tehdenin kassajärjestelmän käyttö helposti kuukauden ilmaisella kokeilujaksolla | Tehden Kassa Aloita


 • Kokeile kuukausi ilmaiseksi
 • Kattava käyttöönottokoulutus
 • Monipuoliset lisäominaisuudet
 • Integraatiot mm. verkkokauppaan ja maksupäätteisiin

Käytä Tehdenin monipuolista ja joustavaa kassajärjestelmää tehokkaaseen kaupankäyntiin | Tehden Kassa Käytä


 • Yksi palvelu - useita työkaluja
 • Helppokäyttöinen kokonaisuus
 • Käytä netin kautta missä vain ja miltä tietokoneelta tahansa
 • Apua saat aina kun tarvitset!

Hyödy Tehdenin kassajärjestelmästä säästämällä aikaa ja lisäämällä myyntiä | Tehden Kassa Hyödy
 

 • Säästä aikaa ja kustannuksia
 • Lisää myyntiä tehokkaalla markkinointi-ominaisuudella
 • Vain yksi vienti kirjanpitoon kuukaudessa - sähköisesti!

 


Tutustu Tehdenin asiakkaisiinKirsti Pentti, GardenLiving: "Kassajärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen ja nopea"

Viheralan yritys GardenLivingillä on käytössään Tehdenin kassajärjestelmä. Helppokäyttöinen ja monipuolinen järjestelmä mahdollistaa asiakkaiden ripeän palvelemisen lisäksi esimerkiksi laskutuksen ja varastonhallinnan.


Lue lisää

Tehden blogi | Perheyritys päätti tehostaa toimintaansa

E. Saastamoinen Oy: Perheyritys päätti tehostaa toimintaansa

Neljännen polven perheyritys vaihtoi Tehdeniin, kun verkkokauppaintegraatio tuli ajankohtaisesti. Verkkokaupan lisäksi yrityksellä on muotimyymälä sekä metsästys- ja retkeilyvaatteita valmistavan Sastan tehtaanmyymälä.


Lue lisää

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Tehdenistä.

Kassapisteen laitteet helposti meiltä!

Tietokoneet Tehdeniltä | Tehden laitteet

Tehden kassajärjestelmä toimii netin kautta, joten sen käyttöön tarvitaan tietokone. Voit käyttää kassajärjestelmää läppärillä tai esimerkiksi kosketusnäytöllisellä all-in-one -tietokoneella. Löydät valikoimastamme suosituimmat vaihtoehdot kassajärjestelmän käyttöön.

Tietokoneen lisäksi saat meiltä myös muut kassapisteen laitteet: maksupääte, kuittitulostin, kassalipas, viivakoodinlukija ja tarratulostin. Tutustu ja tilaa!

Tutustu laitteisiin

Kassan ja verkkokaupan yhdistäminen

MyCashflow-integraatio

Myymälän yhdistäminen verkkokauppaan onnistuu nyt helposti Tehdenin kassajärjestelmän ja MyCashflown verkkokauppa -integraation myötä!

Suora Tehden - MyCashflow -integraatio mahdollistaa tiedonhallinnan keskittämisen yhteen järjestelmään. Tuotetiedot, varastosaldot, asiakastiedot sekä tilaukset ovat aina ajantasalla, ja manuaalinen työ jää minimiin.


Lue lisää »


Kassajärjestelmän hinta

Saat Tehden kassajärjestelmän käyttöösi edullisesti yhdellä kuukausimaksulla. Kassajärjestelmän hinta riippuu kassojen ja tietojen määrästä, sekä mahdollisesti käyttöön otettavista lisäominaisuuksista.

Tehden Kassa sopimusyrittäjille

Sopimusyrittäjien palvelussa voi yhdessä kassapisteessä toimia pääyrittäjän lisäksi useampi itsenäinen sopimusyrittäjä kirjoittaen kuitit omilla Y-tunnuksillaan ja vastaten omasta rahaliikenteestään.


Aloita kokeilu

Tehden Kassa | Hinta

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.