• Tehden Kauneus

  Kassa ja ajanvaraus kauneuden alalle


  Haluatko tehoa liiketoimintaan?

Kassa- ja ajanvaraus­järjestelmä kauneuden alalle

Helppokäyttöinen kassa ja ajanvaraus kampaamoon ja kauneushoitolaan!
 

Unohda vanha naputeltava kassakone, paperinen ajanvarauskalenteri sekä erillinen asiakasrekisteri. Tehden vie yrityksesi nykyaikaan tarjoamalla kassan, kalenterin ja asiakasrekisterin lisäksi helpot työkalut nettiajanvaraukseen, työvuorosuunnitteluun, markkinointiin, tuote- ja varastonhallintaan sekä raportointiin. Saat kaikki tarvittavat ominaisuudet netin kautta käytettävässä pilvipalvelussa - vain yhdellä kuukausimaksulla!

Tehdenin kassa- ja ajanvarausjärjestelmä on kehitetty hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisten tarpeisiin ja se sisältää useita toimialan ominaispiirteitä huomioivia oivalluksia. Tehden Kauneus on erinomainen valinta kampaamoon ja kauneushoitolaan, ja sitä käyttääkin jo uset sadat yritykset Suomessa.

Tehden tarjoaa asiakkailleen myös henkilökohtaisen suomenkielisen tukipalvelun. Ammattitaitoinen asiakaspalvelu varmistaa kassa- ja ajanvarausjärjestelmän sujuvan käyttökokemuksen tilanteessa kuin tilanteessa.


Tehden Kauneus - kassa & ajanvaraus kauneuden alalle

Kokeile kassa- ja ajanvaraus­järjestelmää

Tehden Kauneus sopii sekä pienelle että suurelle yritykselle.

Aloita ilmainen 30 päivän kokeilu ja testaa miten Tehden kassa ja ajanvaraus helpottaa kauneuden alan yrityksesi toimintaa.

Kokeilu ei sido sinua mitenkään.


Tilaa testitunnukset

Miksi Tehden?

Aloita

 • 30 päivän ilmainen kokeilujakso
 • Kattava käyttöönottokoulutus
 • Asiakaspalvelu aina apunasi!
 • Integroitava maksupääte yhdistettävissä

Käytä

 • Edullinen kuukausimaksu
 • Monipuoliset ominaisuudet
 • Käytettävissäsi missä ja milloin vain netin kautta

Hyödy

 • Lisää ajanvarauksia, lisää myyntiä
 • Säästää aikaa ja helpottaa työtäsi
 • Täydellinen asiakashistoria
 • Lisänäkyvyys Avoinna24.fi-sivulla

Asiakkaamme suosittelevat

Tehden on tehokas työkaveri

Yrittäjä Sirpa Jyrkkänen kertoo videolla miten Tehden on tehostanut toimintaa ja minkälainen rooli sillä on kauneudenhoitoalan yrityksessä.

Katso video ja lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Tehdenistä!


Katso video

Kassajärjestelmä toimii todella hyvin ja on kätevä käyttää. Vaikka ohjelmistossa on paljon ominaisuuksia, ja se on järeä, se on hyvin käyttäjäystävällinen.

Kati Grundström. Clipp-huone


Lue lisää


Laitteet kassajärjestelmän käyttöön

Tietokoneet Tehdeniltä | Tehden laitteet

 
Kauneuden alalle suunniteltu Tehden kassa- ja ajanvarausjärjestelmä toimii netin kautta, joten käyttöön tarvitaan tietokone. Valikoimastamme löytyy sekä läppäri että kosketusnäytöllinen all-in-one -tietokone. Molemmat vaihtoehdot mahtuvat pieneenkin tilaan! Tietokoneen lisäksi voit ottaa käyttöön kassatyöskentelyä helpottavia laitteita, kuten maksupäätteen, viivakoodinlukijan, kassalippaan sekä tarratulostimen.
  

Tutustu laitteisiin


Kassa- ja ajanvaraus­järjestelmän hinta

Maksat Tehden Kauneus -järjestelmästä edullista kuukausimaksua, joka muuttuu joustavasti yrityksesi koon sekä tarpeiden mukaan.

Voit kokeilla kassa- ja ajanvarausjärjestelmää ilmaiseksi 30 päivän ajan. Kokeilujakson jälkeen päätät haluatko ottaa maksullisen palvelun käyttöösi. Ilmainen kokeilu ei sido sinua mihinkään.

Tehden Kauneus sopimusyrittäjille

Olemme ottaneet hinnoittelussa huomioon kauneusalan sopimusyrittäjät. Tehden Kauneus sopimusyrittäjille -paketissa yhdessä kassapisteessä voi pääyrittäjän lisäksi toimia useampi itsenäinen sopimusyrittäjä kirjoittaen kuitit omilla Y-tunnuksillaan ja vastaten omasta rahaliikenteestään.


Aloita kokeilu

Tehden Kauneus | Hinta

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.