• Toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alalle

  Tehden Kauppa

  Toiminnanohjausjärjestelmä kaupan alalle


  Haluatko tehoa kaupan toimintaan?

Kaupan alan toiminnanohjaus­järjestelmä

Romuta vanhat järjestelmät - nykyaikainen toiminnaohjaus helpottaa kaupankäyntiä!


Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä on kauppiaan kaveri. Tehden Kauppa -toiminnanohjausjärjestelmä haastaa vanhat toiminnanohjausjärjestelmät tarjoamalla kaikki tehokkaaseen kaupankäyntiin tarvittavat ominaisuudet nopeasti, helposti ja turvallisesti pilvipalveluna. Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä on helppokäyttöinen ja näppärä työväline myymälöiden, erikoisliikkeiden ja kauppojen toiminnanohjaukseen.

Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu myymälöiden vaatimuksiin. Se soveltuu kaikenkokoisille yrityksille, pienistä kivijalkakaupoista suuriin ketjuliikkeisiin. Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä on joustava ratkaisu vähittäiskaupan tarpeisiin, sillä se skaalautuu yrityksen toiminnan mukaan ja lisäominaisuuksia voi käyttöön tarpeen mukaan.

Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmä sisältää kaiken mitä tarvitset tehokkaaseen liiketoimintaan: kassajärjestelmä, tuote- ja varastonhallinta, asiakasrekisteri, laskutus, osto- ja myyntitilausjärjestelmän sekä monipuoliset raportointimahdollisuudet - kaikki yhdellä kuukausimaksulla! Tehden tarjoaa asiakkailleen myös henkilökohtaisen suomen- ja ruotsinkielisen tukipalvelun. Asiakaspalvelu on ilmainen ja varmistaa sujuvan käyttökokemuksen tilanteessa kuin tilanteessa.


Tehden Kauppa -toiminnanohjausjärjestelmä

Varaa kassajärjestelmän etäesittely

Harkitsetko kassajärjestelmän hankkimista tai vaihtamista? Mietitkö, sopiiko kassajärjestelmä toimintaasi, sisältääkö se kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja mitä kokonaisuus maksaa?

Varaa aika ilmaiseen etäesittelyyn. Saat nopeasti vastaukset kysymyksiisi ja pääset testaamaan kassajärjestelmää itse!

Voit myös katsoa kassajärjestelmän demovideon!


Varaa etäesittely


Vähittäiskaupan toiminnan­ohjaukseen

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttö on helppo aloittaa kuukauden ilmaisella kokeilujaksolla | Tehden Kauppa Aloita • Kokeile kuukausi ilmaiseksi
 • Kattava käyttöönottokoulutus
 • Laitteet tarpeiden mukaan
 • Integraatiot mm. verkkokauppaan ja maksupäätteisiin

Tehdenin monipuolista ja joustavaa toiminnanohjausjärjestelmä tehokkaaseen kaupankäyntiin | Tehden Kauppa Käytä • Monipuoliset ominaisuudet kaupan liiketoiminnan ohjaukseen
 • Kaikki työkalut yhdessä palvelussa
 • Käytettävissä missä ja milloin vain
 • Apua saat aina tarvittaessa!

Hyödy Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmästä säästämällä aikaa ja lisäämällä myyntiä | Tehden Kauppa Hyödy • Säästä aikaa ja kustannuksia
 • Kaikki yrityksesi tiedot samassa kokonaisuudessa
 • Vain yksi vienti kirjanpitoon kuukaudessa - sähköisesti!

     


Tutustu Tehdenin asiakkaisiin


GardenLiving | kokemuksia Tehdenistä

Kirsti Pentti, GardenLiving: "Meillä on erittäin hyvä kokemus sekä Tehdenin järjestelmästä että Tehdenillä työskentelevistä ihmisistä"

GardenLiving avasi toukokuussa 2017 Espooseen viheralan lifestyle-myymälän, josta löytyy floristiikkapalveluiden lisäksi kasveja, ruukkuja ja sisustuselementtejä. Tehden tuli Pentille tutuksi GardenLivingin kirjanpitäjän suosituksen kautta.

–Tehden erottautui muista vaihtoehdoista modulaarisuudellan. Pystyimme ottamaan järjestelmän eri elementtejä käyttöön pikkuhiljaa. Tehdenillä oli myös oikein hyvä käyttöönottokoulutus, joka pystyttiin suorittamaan etäyhteydellä, Pentti kertoo.

Lue lisää GardenLivingin kokemuksista kokemuksia.fi:n toteuttamasta asiakastarinasta


Lue asiakastarina


Lisää kaupan alan asiakkaitamme ja kertomuksia heidän kokemuksistaan löydät täältä!


Kaupan alan toiminnanohjaus­järjestelmän hinta

Aloita kaupan toiminnanohjausjärjestelmän käyttö tutustumalla siihen ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Halutessasi voit jatkaa maksullista käyttöä kuukausimaksulla, joka määräytyy tarvitsemiesi kassojen ja tietojen määrän mukaan. Edullinen toiminnanohjausjärjestelmä sopii niin ominaisuuksien kuin hinnoittelunsakin puolesta sekä pienelle että suurelle yritykselle. Maksat vain siitä mitä käytät!


Aloita kokeilu

Tehden Kauppa | Hinta

Kassan ja verkkokaupan integraatio

MyCashflow-integraatio

Myymälän ja verkkokaupan yhdistäminen onnistuu Tehdenin kassajärjestelmän ja MyCashflown verkkokauppa -integraation myötä!

Suora Tehden - MyCashflow -integraatio mahdollistaa tiedonhallinnan keskittämisen yhteen järjestelmään. Tuotetiedot, varastosaldot, asiakastiedot sekä tilaukset ovat aina ajantasalla, ja manuaalinen työ jää minimiin.


Lue lisää »


Kassapisteen laitteet helposti meiltä!


Tietokoneet Tehdeniltä | Tehden laitteet

Voit käyttää Tehdenin toiminnanohjausjärjestelmää läppärillä tai esimerkiksi kosketusnäytöllisellä all-in-one -tietokoneella. Löydät valikoimastamme suosituimmat vaihtoehdot kassajärjestelmän käyttöön.

Tietokoneen lisäksi saat meiltä myös muut kassapisteen laitteet: maksupääte, kuittitulostin, kassalipas, viivakoodinlukija ja tarratulostin. Tutustu ja tilaa!


Tutustu laitteisiin

Ota yhteyttä

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojatiedotteeseen.