• Tehden Liikunta

  Toiminnanohjausjärjestelmä liikunnan alalle


  Haluatko tehoa liiketoimintaan?

Toiminnanohjaus­järjestelmä liikunnan alalle

Sisältää kulunvalvonnan!


Liikunnan alan yrittäjä, unohda vanhat ja kankeat kulunvalvonta- ja toiminnanohjausjärjestelmät! Helpota työtäsi ja ota käyttöön netin kautta toimiva Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmä. Liikunta-alan yrityksille kehitetty toiminnanohjaus sisältää kaiken mitä tarvitset esim. kuntosalin tai liikuntakeskuksen tehokkaaseen toimintaan. Et tarvitse enää päällekkäisiä ohjelmistoja eri toiminnoille, kuten kassalle, ajanvaraukselle, laskutukselle ja kulunvalvonnalle, vaan saat ne kaikki samassa järjestelmässä - yhdellä kuukausimaksulla!

Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmään voi liittää useita toimipisteitä, jolloin reaaliaikainen ketjunohjaus onnistuu helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Raportit ja laskutuksen voi hoitaa vaikkapa omalta kotisohvalta käsin.

Liikunnan alan toiminnanohjausjärjestelmä sopii kaikenkokoisille yrityksille, yhden hengen yrityksistä isoihin useiden toimipisteiden ketjuihin. Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmää ja kulunvalvontaa käyttää mm. tanssistudiot, crossfit- ja kuntosalit sekä liikuntakeskukset.


Tehden Liikunta -toiminnanohjausjärjestelmä

Kokeile toiminnanohjaus­järjestelmää ilmaiseksi

Tehden Liikunta sopii sekä pienelle että suurelle yritykselle.

Aloita ilmainen 30 päivän testijakso ja kokeile miten liikunnan alan toiminnanohjausjärjestelmä ja kulunvalvonta helpottaa yrityksesi toimintaa.

Kokeilu ei sido sinua mitenkään.


Tilaa testitunnukset


Miksi Tehden toiminnanohjaus­järjestelmä?

Aloita
 

 • 30 päivän ilmainen kokeilujakso
 • Kattava käyttöönottokoulutus prjoketivastaavan opastuksella
 • Tehdenin kulunvalvonta ja laitteet tarpeidesi mukaan

Käytä
 

 • Täydellinen kokonaisuus kassasta ja ajanvarauksesta kulunvalvontaan
 • Edullinen kuukausimaksu
 • Ilmainen ja aina avulias asiakastuki
 • Nettiajanvaraus asiakkaillesi 24/7

 Hyödy 
 

 • Säästää aikaa ja kustannuksia 
 • Yksi palvelu - useita työkaluja
 • Kaikki yrityksesi tiedot samassa kokonaisuudessa
 • Näkyvyys Avoinna24.fi-palvelussa

  

Järjestelmän kehittäminen on ollut todella asiakaslähtöistä. Tehdeniä kiinnostaa aidosti tämmöinen pieni liikuntakeskus ja meille tärkeät asiat.

Jeanette Lindwall, Silverplus Kuntoklubi

Lue lisää

Ohjelmisto sisältää kaiken mitä tarvitsen ja on selkeä ja yksinkertainen käyttää. Näin minulla jää enemmän aikaa toiminnan kehittämiseen ja tiimin valmentamiseen. Erityiskiitos äärimmäisen asiantuntevalle ja nopeasti reagoivalle asiakaspalvelulle!

Joni Jaakkola, Optimal Performance

Vuosien taistelu hankalan ja raskaan ohjelmiston kanssa on vihdoin ohi! Tehdenin asiakashallinta ja laskutus pelaa muutamalla napin painalluksella, ja henkilökunnalle jää aikaa keskittyä tärkeimpään.
 

Tomi Riekki, Aurinkopiha Spa

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Tehdenistä.

Kaikki tarvitsemasi laitteet helposti!

Tietokoneet Tehdeniltä | Tehden laitteet

Tarvitset Tehden Liikunta toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön yksinkertaisimmillaan vain tietokoneen ja kuittitulostimen. Suositeltavaa on kuitenkin hankkia kassapisteelle myös maksupääte ja kassalipas. Lisäksi voit ottaa käyttöön viivakoodinlukijan sekä tarratulostimen.

Kulunvalvonta voidaan rakentaa eri tavoin yrityksesi tarpeista riippuen. Tutustu kulunvalvonnan laitteisiin täällä.
 

Laitteet

Toiminnanohjaus­järjestelmän hinta

Liikunta-alan kassa-, ajanvaraus- ja toiminnanohjausjärjestelmä kuukausimaksulla! Ei aloitusmaksuja.

Aloita liikunta-alan toiminnanohjausjärjestelmän käyttö helposti ilmaisella kokeilujaksolla. Voit rauhassa tutustua ohjelmistoon ja sen ominaisuuksiin kuukauden ajan. Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään, vaan kokeilun jälkeen päätät otatko maksullisen palvelun käyttöösi!

Kuukausimaksun hinta riippuu kassojen ja tietojen määrästä, sekä mahdollisesti käyttöön otettavista lisäominaisuuksista.

Kokeile ilmaiseksi

Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Ota yhteyttä