Tehden työpaikkana

Vahvan kasvun johdosta haemme aika ajoin tiimiimme uusia Tehdeniläisiä. Turun toimistollamme työskentelee 25 henkilöä ohjelmoinnin, myynnin, asiakaspalvelun sekä markkinoinnin parissa. Työyhteisömme on rento ja työkaverit mukavia. Pääset tutustumaan osaan meistä tarkemmin, kun jatkat lukemista. Tarjoamme työntekijöillemme kiinnostavat työtehtävät, tarvittavat työkalut, joustavat työajat sekä rennon työskentelyilmapiirin.

Jos meillä ei ole avoinna osaamistasi vastaavaa työtä, lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@tehden.com. Palkkaamme usein myös hakuaikojen ulkopuolella. Opiskelijoille tarjoamme mahdollisuuksien mukaan työharjoittelupaikkoja sekä lopputyön aiheita. Ota reippaasti yhteyttä ja kysy lisää!


Avoimet työpaikat


Junior Web Developer | Tehden avoimet työpaikat

Junior Web Developer

Etsimme nyt tiimimme sinua, joka haluat oppia uutta ja kehittää taitojasi huipputiimissä. Hyvät ohjelmointitaidot voi olla vaikka koulu- tai harrastustoiminnan kautta hankittua, aikaisempaa kokemusta alalta emme vaadi. Tärkeintä on asenne ja aito kiinnostus nykyajan web-tekniikoita kohtaan.


Lue lisää

Senior Web Developer | Tehden avoimet työpaikat

Senior Web Developer

Haluamme tiimiimme sinut, joka hallitset nykyajan web-tekniikat. Kehitämme alan parasta toiminnanohjausjärjestelmää, joten pääset tehtävässäsi kehittymään alan huipuksi. Osaamisen ja mielenkiintosi mukaan voit tehdä meillä töitä Front end, Back end tai Full stack -haasteiden parissa.


Lue lisää


Tehdeniläiset
 

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Katriina

Asiakaspalvelun supersankari Katriina

Sankaritiimimme sai vahvistusta, kun Katriina aloitti asiakaspalvelun supersankarina alkuvuonna. Taitava ongelmanratkaisukyky ja auttava asenne ovat iloisen ohjelmistoasiantuntijan supervoimia.


Lue lisää

Ihmiset Tehdenin asiakaspalvelun takana | Tehden asiakaspalvelu

Ihmiset Tehdenin kehutun asiakaspalvelun takana

Helposti lähestyttävä ja kehuttu asiakaspalvelu on yrityksemme ylpeys. Tutustu upeisiin aspalaisiimme!

Arvaisitko: Kuka Friends-sarjan hahmoista Marja olisi? Mikä on Villen motto? Minkä yhdistyksen paikallisjaostoa Tanja pyörittää?

Lue lisää

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Ville | Tehden työntekijät

Asiakaspalveluvelho Ville

Lue minkälainen tyyppi on asiakaspalveluvelho-työpaikkailmoituksen kautta Tehdenille tullut Ville ja miten robotti liittyy hänen tulevaisuuteensa.


Tutustu Villeen

Tervetuloa Tehdeniläiseksi Janne | Tehden työntekijät

Ohjelmistosuunnittelija Janne

Ohjelmistosuunnittelija Janne pitää jalkoja (tai ainakin varpaita) maassa, vaikka työ onkin pilvessä.
 

Tutustu Janneen

Kuvat meistä kaikista Tehdeniläisistä löydät täältä. Klikkaile itsesi myös LinkedIn- ja Twitter-profiileihimme.

Ota yhteyttä